<$BlogRSDURL$>

Saturday, March 29, 2008

Akuutti tilanne 

1.Terve, kuis pyyhkii?
2.Heippa, pientä vastatuulta on ollut. Saatiin poikien kanssa pressan valta hoideltua pois tieltä mutta nyt tuomioistuin ryppyilee. Tarttee vaihtaa vähän tuomareita jotta saadaan päätökset linjaan Kepun puoluetoimiston kanssa. Entäs itse? Kuis näpyttelee?
1.No ainahan sitä vähän pitää näppejä verrytellä. Joskus meikäläinenkin joutuu tunnustelemaan tietä ja silloin on hyvä olla sormet tikissä.
2.Jopas oli hyvin sanottu. Tikki tai pipari, mitäs sitä ujostelemaan.
1.No joo, kommentoin etten ole lähettänyt terveisiä millekään pyhäkoululaisille vaan tanssijattarelle. Vähän outo homma kun kaikkien näiden vuosien ja tuhansien tekstareiden aikana vaan pari daamia on ottanut herneet nenuun ja vielä harvempi on viittinyt julkisesti elvistellä meikän tuotoksista.
2.No sattuuhan sitä tekstaavalle, heh heh.
1.Älä piruile. Kun tää tekstausbuumi vaikenee voi puhua taas muustakin. Kuten hovioikeuden tuomion linjasta.
2.Älä jätkä viitti. Mulla on starana monopoli uunipottuihin eikä niitä saa kukaan muu julkisesti kommentoida vaikka oisikin ollut maistelemassa niitä meillä. Pointtihan on että mun kuuluu saada piparia eikä julkisuutta. Sama se mistä sitä eteen hyppää, vaikka Idea Parkista, perkele.
1.Näin on. Olen vähän avittanut Nokialaisella. Ikävä kun eivät ole sponssanneet mua tekstarimannekiiniksi. Ainakin tunnettuus pitäis olla riittävä.
2.No sä ootkin ihan PRO. Meikä vaan näplää tietsikan näppistä.
1.Kato ne onkin eri miehet kun vetää aseensa vyöltään ja antavat palaa.
Comments:
;--) Kohtahan IdeaParkkia on useassa netin kanssa kilpailevassa suunnassa!

Onks sulla nyt tähän "Akuuttiin tilanteeseen" tekijänoikeus?
 
Tekijänoikeushan on ainakin Tanja vienonen-saarela-karpela jne. mielestä tärkeämpi kuin kansalaisoikeudet. Ainakin juuri hän pisti digiboksit kasettiverolle. Tekijänoikeus sikäli kuin omaan blogiinsa voi olla tekijänoikeutta. Sen sijaan patenttia ei ole, sellaiset kuuluvat lähinnä Microsonnalle ja muille isoille softataloille jotka haluavat vähentää kilpailua.
 
Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?