<$BlogRSDURL$>

Tuesday, February 13, 2007

Keskustelua ja läheisyyttä kehiin! 

Tänään aamu-uutisissa varoitettiin ostamasta netistä arveluttavia erektiolääkkeitä. Miksi ostaa erektiolääkettä? Mitä sillä tekee? Rehellisesti sanoen ei mene jakeluun. Ensin kannattaisi huokaista hetki ja keskustella lääkärin kanssa jos luulee lääkkeen olevan tarpeen. Mitä erektiolääkkeellä saavutetaan? Kyky yhtyä naiseen?

Eikös homma ole melko yksisilmäistä ja lyhytnäköistä? Ennen puhallettiin ilmaa kortsuihin, nyt puhalletaan potkua penikseen. Mitä nainen ajattelee? Onko yhä uudelleen "pystyvä" lääninsonni joku tavoite? Kai sekin riippuu naisesta. Nautintoa haluava nainen saattaa hyvinkin pitää muustakin kuin vain hydrauliikasta. Onkohan asia edes käväissyt näiden kundien mielessä?

Mistä lerpsahdus johtuu? Mistä johtuu halu esiintyä kovana karjuna? Emmekö uskalla lähestyä toisiamme? Eikö nuorten (ja vähän vanhempienkin) miesten itsetunto kestä kohtuullista erektiokykyä? Miksen voisi olla oma itseni? Miltä naisesta tuntuu jos mies "joutuu" ottamaan pillereitä että saavuttaakseen erektion naisen kanssa? Unohdetaanko tässä tyystin laatu ja luotetaan määrän ihmeitätekevään voimaan?

Taitaa olla kuvaavaa nykymenolle kun mieluummin hommataan netistä kyseenalaisia ja jopa terveydelle haitallisia erektiolääkkeitä vain jotta oma vehje ei pettäisi kriittisellä hetkellä sen sijaan että panostettaisiin hyvään parisuhteeseen jossa on tilaa epäonnistumisille ja omana itsenään esiintymiselle. Mielestäni seksi vaatii asialliset puitteet ja hyvän mielentilan jotta siitä voisi todella nauttia. Pelkkä teknis-mekaaninen suorittaminen on kaukana nautinnosta.

Rehellisesti sanottuna eniten hämmästyttää että uutisissa pitää varoittaa epämääräisten lääkkeiden vaaroista ja mahdollisista sivuvaikutuksista ikäänkuin ainoa tavoite olisi rautakanki housuissa!

Mihin jäi hellyys ja rakkaus?
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?