<$BlogRSDURL$>

Thursday, January 25, 2007

Kulissien takaa osa 2 

Teleoperaattorin neuvotteluhuoneesta poimittua:

J = johtaja K = konsultti


J Kiitos avusta kytkykauppaprojektissamme. Olemme saaneet runsaasti parin vuoden kiinteitä asiakassopimuksia tarjoamalla puhelinta ja liittymää yhtenä pakettina. Saamme hyvän hinnan sekä liittymästä että puhelimesta ilman että asiakkaamme pystyvät helposti laskemaan todellisia kulujaan.
Pari vuotta emme olisi voineet kuvitellakaan huomattavan osan asiakkaistamme olevan sitoutunut meihin kahdeksi vuodeksi. Parasta koko jutussa on että meillä on vapaat kädet korottaa aikaveloitustamme. Asiakkaan "etu" senkun paranee ja tavoitteemme pitkäksi ajaksi sitoutuneista asiakkaista saavutetaan paljon luultua pienemmillä ponnisteluilla. Ansaitset tästä hyvästä vapaaliput seuraavaan HIFK-Jokerit matsiin. Puolison voit ottaa mukaasi ja saat vielä 30 minuutin puheaikakortin.

K Kiitos ylenpalttisesta maksustanne. Takaan että seuraava korotuksenne ainoastaan kytkykaupan ulkopuolisille asiakkaille on oikea. Kukaan ei kestä DNA:n asiakaspalvelua selvinpäin ja ruotsalaiset korottivat ensimmäisinä hintojaan.

J Olet oikeassa. Tästä tulee vuoden 2007 menestystarina. Kuinkas jatkamme vuonna 2008?

K Riippuu kampanjamme menestyksestä. Jos kytkykauppa-asiakkaita ei ole tarpeeksi voimme taas korottaa muiden asiakkaidemme puheluhintoja. Jos taas suurin osa asiakkaistamme on ottanut meiltä sekä puhelimen että liittymän voisimme kenties korottaa heidänkin taksojaan.

J Tottahan toki. Tavoite on että kaikilla asiakkaillamme on mahdollisimman pitkäaikainen sopimus kanssamme jolloin voimme vähitellen siirtyä vapaampaan hinnoitteluun. Meillähän on osin sama strategia kuin sähköyhtiöillä jotka muistavat säännöllisesti korostaa että Suomessa sähkö maksaa vähemmän kuin Euroopassa joten hintaero on kirittävä kiinni. Samoin mekin muistutamme tavoitteestamme saada vähintään Euroopan keskiarvon mukaisia puheluhintoja.

K Minun vuoroni onnitella. Kun tuo ikiliikkuja käynnistetään voitte rahastaa rauhassa.

J Näin on.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?