<$BlogRSDURL$>

Monday, January 08, 2007

Ammattimaista videointia ? 

En ole nörtti. Nyt se on viimeistään todistettu. En ainakaan pätevä yksilö. Loppuvuodesta kuvasin videonpätkiä häistä ja käytin editointiin jonkun verran aikaa vuodenvaihteessa. Voin vaan sanoa että yksinkertainenkin homma voi helposti muuttua monimutkaiseksi. Väsäilin otsikkoa hikipäässä ennenkuin muistin tarkistaa asetukset. Jotka mieluusti saisivat olla samat kuin varsinaisessa ohjelmassa jotta työ sujuisi ja kokonaisuus toimisi. Näinhän siinä voi käydä. "Pikku juttu" oli jäänyt tarkistamatta. Ihmettelinkin mikä on kun en osaa selkeää ja helppoa ohjelmaa sen vertaa käyttää että otsikko liittyisi muuhun kuvaan saumattomasti.

No, näinhän tuo selvisi. Kun selvitti.Toivon että seuraava urakka sujuisi vähemmillä opinnoilla. Ei nimittäin riittänyt että pari asetusta jäi historian hämäriin. Jostain syystä videokamerani ei huolinut valmista vetoa takaisin vaan jouduin turvautumaan iMovien apuun jossa videon sun muun siirto toimii kuin junan vessa. Ja eikun kamera videonauhuriin kiinni. Hups. Mikähän liitin tuo on? No, se oli vanha BNC-liitin johon onneksi sai sovittimen RCA:ta varten. Sitten vaan tavarat nauhalle. Äh. Diaesityksen kuvat olivat väärässä järjestyksessä. Videoonkin oli putkahtanut ensimmäinen episodi kahteen kertaan. No, korjaamaan vaan. Ja taas töihin. Vaan mitäs nyt? Videokameran akku tyhjeni eikä ota lisää virtaa. Pahus.


No mikäs auttaa, akun ostoon vaan. Uusi akku kantoon ja kiinni. Eikä sekään ota virtaa. Onko laturi söko? Ei sentään. Pienen kikkailun jälkeen kaikki toimii. Itseasiassa vanhakin akku heräsi lopulta henkiin. Huh huh. VHS-kasetti on valmis. Jäi kokonainen minuutti vielä käyttämättäkin. Sitten DVD-levy uusiksi. Pahus. Ei tuu mitään. Homma kanittaa jostain oudosta syystä urakalla. Ja hoh hoijaa. Tuosta kun raapasen. Vaan mitäpä tapahtui? Niin. DVD-levy meni vieläkin uusiksi. Josko aloitankin ihan alusta? Nyt kun prosessin pitäisi olla hallussa...
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?