<$BlogRSDURL$>

Thursday, August 17, 2006

Naaman kunnostus 

Olen viime aikoina ajatellut (kuten tavallista) tekniikkaa, autoa, tietokonetta, kameraa, sun muita varsin teknisiä laitteita vaikka meikäläisen tapauksessa niiden kaikkien käyttötarkoitus on varsin luova ja taiteellinen. Auton ehkä vähiten mutta siihenkin on asennettu Konin kaksitoimiset nesteiskarit jotka ovat peruskaasuiskareita paremmat. Itse asiassa kaksitoiminen nesteiskari on edelleen vuonna 2006 iskunvaimentimien aatelia. Ja taas sitä tekniikkaa.


Emmekö me miehet välitä ulkonäöstämme tai hyvinvoinnistamme? Tekniikka hyvin, kaikki hyvin? Ei sentään. Jopa meikäläinen katsoo kasvojaan "sillä silmällä" muutaman kerran viikossa. Puristelen näppylöitä, pesen ja toisinaan jopa rasvaan naamatauluani. Kotikonstein kuitenkin tahtoo helposti jäädä likaa ja epäpuhtauksia häiritsemään näkymiä. Siispä jälleen kerran Tallinnan reissua suunnitellessani hain netistä virolaisia kauneussalonkeja (=ilusalong) ja etsin mahdollista kasvojen puhdistusta. Varasin ajan käytännössä ilman varoitusaikaa ja jonotusta SAS-hotellin yhteydessä sijaitsevasta "ilusalong Abigailista" joka tarjosi "all away" ihon puhdista erityisesti miehille. Hinta vain (?) 550 EEK. Suomeksi noin 35 euroa.

Olin paikalla 5 minuuttia ennen varaamaani aikaa joten varsin täsmälliseksi veti. Vastaanottovirkailija pyysi istumaan ja odottelemaan koska varattu aika on vasta 5:n minuutin kuluttua. Noin 10:n minuutin kuluttua pitkä silmälasipäinen nainen kysyi kasvopuhdistus? ja viittasi hoitohuoneeseen. Eikun selälleen hoitopöydälle ja sitten alkoi hieronta, naamio, höyrytys, voitelu, naamio, voitelu, hieronta. Tunnin kuluttua katsoin itseäni peilistä ja voin vaan todeta että näin syväpuhdasta pärstää en ole nähnyt vuosiin vaikka toisinaan olen tosissani yrittänyt puhdistaa ihoani.

Mainostettu raikas tunnekin jäi hoidon jälkeen iholle. Sain myös ohjeet olla peseytymättä ennen myöhäisiltaa. Totesin ettei ole pelkoa. Olen kotona sen verran myöhään ettei etuajassa pesu ole mahdollista.

Ja kannattiko? Minusta kannatti. En nuortunut päivääkään. Kaikkia näpyköitä ei tyhjennetty. Silti oli puhdas olo ja ennennäkemättömän raikas iho. Ymmärrän naisia kun he käyvät kosmeettisissa hoidoissa. Kuulostaa varsin turhalta, mutta tuntuu hyvältä. Jos homma kiinnostaa, lisätietoja löytyy netistä.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?