<$BlogRSDURL$>

Tuesday, June 20, 2006

Kovaa politiikkaa, kovempaa politiikkaa, naispolitiikkaa 

Ministeri Kuovi? Miksi annoitte toimiluvan kahdelle Neuvostoliitto Oy:n radiokanvalle mutta unohditte jo toimivan suomalaisen Kävelyradion?


MK: Kävelyradio ei antanut pyytämiämme ilmaisia puoluepoliittisia mainoksia ja puolueellemme suotuisia asiaohjelmia vaan puhui jostain viihteestä ja musiikista. Täysin vanhanaikaista kuten Kävelyradion kuulijatkin. Toivomme etteivät mokoman Kävelyradion ystävät enää koskaan äänestäisi sosialidemokraatteja koska puolueemme imago kärsii todella pahasti mokomasta tyylittömästä äänestäjäkunnasta. Ajan hengen mukaisesti ehdottomasti vanhin äänestäjä joka saa vaalikoppia lähestyä on 44-vuotias. Tottahan heitäkään emme haluaisi sosialidemokraattisen puolueen kannattajiksi koska puolueemme nuorekas imago kärsii siitä pahasti. On vaan vaikea olla maan suurin puolue jollei hiukan jousta sopivien äänestäjien valinnassa. Tottahan ajamme ainoastaan Neuvostoliitto Oy:n etua koska he lupasivat meille radioaikaa ja palstatilaa Vessarissa. Vessari on maan johtava puucee-lehti jota käytetään kesämökeillä hyvään tarkoitukseen.

Ministeri Kuovi, oletteko varma että Neuvostoliitto Oy tarvii kahta radiokanavaa?

MK: Luonnollisesti. Koska sosialidemokraattien diktatuuri antoi isolle rahalle aseet käteen iso raha käyttää näitä aseita meidän hyväksemme. Pyrin hankkimaan naispoliitikoille entistä kovemman maineen. Teen minkä tahansa väärän ja lain hengen vastaisen päätöksen kuten Suomen kuskusta luopioiden Vanja Luotola vai oliko se vedenalainen karikko?? Vanja Luotola sai kunnon kompensaation kansainväliseltä levymafialta ja minä taas aion saada korvauksen lisäksi parasta lähetysaikaa. Kävelyradio ei tehnyt kylliksi töitä Harja Latosen muumimaineen eteen vaan keskittyi luvattoman paljon musiikin soitttoon. Se ei kävele. Perkele. Olen kova nainen. Nuori nainen. Ja aina oikeassa. Todistan kaikille että pill... hallitsee koko maailmaa. Tervetuloa kuuntelemaan Neuvostolliitto Oy:n kanavilta uutta totuutta. Muistakaa myös lukea Vessari-lehti ennen käyttöä.
Comments:
Hallelujaa, komppaan täysillä! Naurattikin;)
 
Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?