<$BlogRSDURL$>

Monday, May 08, 2006

Clinton & Co 

Valtiomiesuralla vai pikkusielu?


Tarja Halosta vituttaa Jari Sarasvuo joten hän tapailee mieluummin amerikkalaisia koomikkoja kuin amerikkalaisia ex-presidenttejä jos tuon presssan asioita on hoitanut Sarasvuo. Mistäkö tiedän? Koska aiemmin asian estänyt ja verukkeena käytetty Romanian matka peruuntui eikä Halosella enää ollut asiallista estettä vältellä Bill Clintonia hän kehitti asiattoman esteen. Tottahan voi myös kysyä mikä osuus asiaan on USA:n nykyisellä presidentillä ja hänen näkemyksillään Clintonin Pilistä. Yleensäkin pili näyttää vaikuttavan paljon tarpeellista enemmän maailman historiaan. Ajatellaan nyt vaikka Paavia joka on luvannut ettei käytä asettaan naisiin. Muista kohteista ei ole tietääkseni ollut puhetta. Tärkeimpiä paavin esittämiä vaatimuksia on että piliä käytetään aina paljaaltaan riippumatta tämän tavan aiheuttamista riskeistä. Liekö sitten heikkopotenssisten miesten toive ettei tarvisi lurpauttaa värkkiään kortsulla.


Miehityspolitiikkaa

Al Qaida kosti USA:n miehitysjoukoille amerikkalaisten levittämän videon jossa näkyi Al Qaidan johtajan täysi kyvyttömyys käyttää yksinkertaisia aseita. Tottahan rättipäiden idolit osaavat köyttää dynamiittia hullujen vyölle mutta ampuminen on jo vähän liikaa vaadittu. Parempi keskittyä palopuheisiin ja värväämään lisää ammattitaitoista väkeä.

Työvoimapolitiikkaa

Ammattitaitoinen väki ei tällä hetkellä ole suosiossa suomalaisessa työelämässä. Tärkeintä on nuoruus ja innokkuus tai mahdollisimman kattava akateeminen sivistys. Sen sijaan vanhempia työnhakijoita jotka etsivät työpaikkaa josta voisivat jäädä eläkkeelle ei juurikaan arvosteta. Työnantajat kuvittelevat nuoria palkkaamalla saavansa ihmisiä töihin 30 - 40 vuodeksi ajattelematta lainkaan noiden nuorten lähtevän viimeistään viiden vuoden päästä muualle. Sen sijaan työntekijä jolla on parikymmentä vuotta työuraa jäljellä saattaa todella aikoa pysyä saman työnantajan palveluksessa koko tuon ajan.

Ihmissuhdefilosofiaa

Ilmiö on sama kuin pariutumismarkkinoillakin. Nuorena ihminen erehtyy ja valitsee kumppanikseen mitä ihmeellisimpiä tyyppejä. Vanhemmiten yleensä pyritään pitkäjänteiseen yhteiseloon eikä haikailla ohimenevien misterien tai missien perään. Tottahan katsoa saa jopa hartaasti. Koskea sen sijaan ei. Vaikka kuinka muuta väittäisi elämässä säilyvät rajat. Eivät välttämättä samat rajat kuin Hassisen Koneen biisissä jossa sanotaan: "elämä on reiässä rattoisaa, reiässä jonka ympärillä on vain.... oma perse." Samassa biisissä sanotaan myös: "yksi suudelma on suuri sinfonia" ja kokonaisuutena kyseessä on suomipopin hienoimpia kappaleita vaikka jotkut osat siitä saattavat huomattavasti haitata kokonaisuuden näkemistä. Eikä pikkuveli jää isoveljeä huonommaksi. Sitä biisiä varmaan muistelen tuonnempana jahka vähän pengon arkistoja. Neljä ruusua on kuitenkin bändin nimi.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?