<$BlogRSDURL$>

Wednesday, May 24, 2006

Alatyylin alitus = Aller 7päivää 

Hyökkäys lännestä

Ruotsalaiset ovat tulleet Suomeen julkaisemaan Aller-lehtiä joiden moraali näyttää alittavan jopa Iltasanomien ja Iltalehden tason. Varmaan 7päivää lehdessä saadaan kiksejä kun ihmiset ovat pahalla tuulella heidän pahantahtoisen artikkelinsa takia. Lordi ei paljoa pyytänyt hakiessaan historiallisen ensimmäisen viisuvoiton Suomeen. Koska mainittu ruotsalainen kustantamo näyttää nauttivan suomalaisten nolaamisesta on aika jättää Aller ilman suomalaisten rahoja.


Tarvittaessa kantakauppa vaihtoon


Ehdotan että jätämme lehden pois ostoksistamme viimeistään kassalla jos jossain mainitaan sana "aller". Lienee tarpeetonta mainita ettei kenenkään suomalaisen pidä maksaa senttiäkään 7päivää lehdestä. Jotta kampanja toimisi ehdotan että vältetään asiointia liikkeissä jotka myyvät 7päivää lehteä. Jos Rautakirjan R-kioskiketjun liike myy 7päivää lehteä jätetään tuo kioski ja siirrytään seuraavaan. Sama juttu kaikkien muiden liikkeiden suhteen. Pysytään kaukana kaikista 7päivää lehden ja Aller-kustantamon kanssa työskentelevistä kauppaliikkeistä. Etsitään uusi kantakauppa jos entinen myy 7päivää lehteä.


Aller on rikas yritys


Koska kyseessä on rikas ruotsalainen kustantamo jolla rahaa on vaikka poltettavaksi pieni boikotti ei välttämättä vaikuta yrityksen toimintaan. Kannattaa silti tehdä voitavansa koska jatkossa voimme tukea suomalaista työtä ja suomalaisia saavutuksia. Pääasia etteivät rahamme päädy vahingossakaan 7päivää lehdelle. Jos boikotoimme kaikkia Rautakirjan myyntipisteitä joissa myydään 7päivää lehteä Suomen suurin lehtimyyjä saattaa jättää koko kustantamon pois listoiltaan. Luulisi vähän vaikuttavan yritykseen joka uskoo ainoastaan rahaan.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?