<$BlogRSDURL$>

Monday, April 10, 2006

Elämää vai jees-politiikkaa? 

Mielenkiintoista ajatella kuinka nopeasti viime aikoina saavuttamiaan asioita pitää itsestäänselvyyksinä ja joutuessaan luopumaan jostain miettii tuhat ja yksi tapaa pitää kiinni olemassaolevasta tai vaihtoehtoisesti saman hankkimisesta muualta. Ajatukseni liittyy työelämään. Kun kokee nopean nousun ja alasampumisen luonnollisesti tekee mieli nousta barrikadeille. Joskus vaan voi olla viisainta pitää mölyt mahassaan ja katsoa ympärilleen. Läheltä saattaa löytyä odottamattomia mahdollisuuksia ja uusia suuntia jotka johtavat entistä parempaan. Täytyy uskaltaa tarttua hetkeen. Päästää irti entisestä ja ponnistaa kaikin voimin uuteen elämään. Tässä tapauksessa työelämään. Tottahan moni voi ihmetellä miksi taistella tutkainta vastaan tai paeta kohtaloaan. Fakta on kuitenkin ettei paskassa rypeminen puhdista ketään. Parasta on tehdä parhaansa ja katsoa mihin se riittää.

Tulee mieleen CD-soittimen tulo. LP-levyjen ja kasettien käyttäjästä mokoma laite tuntui kuin maailman kahdeksannelta ihmeeltä. Parin viikon päästä koko laite tuntui ikäänkuin olleen siinä ammoisista ajoista lähtien. Tottahan vaihdoin 3-säteisen laserin 1-säteiseen enkä ole katunut päivääkään. Viime aikoina olen lataillut musiikkia (laillisesti) netistä enkä enää edes ajattele asiassa olevan jotain uutta tai ihmeellistä vaikka iTunes MusicStore ei ole kauaa ollutkaan Suomessa. Nettimusiikin myynnissä on se hyvä puoli että tulee hankkineeksi kokoelmastaan puuttuvia aarteita ja uutuuksia joihin ei muuten törmäisi yhtään missään. Esimerkiksi tähän mennessä ainut TikTakin biisi jota olen kuunnellut mielelläni on "Sankaritar" jonka latasin suit sait koneelleni. Tottahan Rasmuksen "F-F-Falling" on pitänyt hankkia ja Hassisen Koneen "Rajat" LP:ltä "Rumat sävelet" muutamia pakko-ostoksia mainitakseni.

Nykyinen elämänmeno ei silti ole helppoa. Työelämässä halutaan joissakin yrityksissä politikoida ja politiikassakin saattaa joutua tekemään töitä vaikka avustajiakin saa käyttää.Politiikassa vallitsee yksinkertainen sääntö. Mtä parempi homma sen enemmmän on avustajia ja virkamiehiä hoitamassa "likaisia" töitä jotta viranhaltija itse voi edustaa ja päteä muualla. Postaukseni alussa mainitut muutokset perustuvat edustamani yrityksen vahvaan "jees-miesten" ja "jees-naisten" invaasioon jonka seuraukset näkyvät päivä päivältä selvemmin. Saatan innostua palaamaan likaisiin yksityiskohtiin tulevaisuudessa...
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?