<$BlogRSDURL$>

Tuesday, February 07, 2006

Arjen vaaroja 

Kaakkois-Suomesta alkanut venäläisrekkojen invaasio vaatii kohta liikenneuhreja muuallakin Suomessa. Olisiko turvallisempaa rakentaa muutama moottoritie lisää jolloin Pyhtäällä ja Konginkankaalla tapahtuneet kohtaamisonnettomuudet voitaisiin välttää?


Työpaikalla kannattaa harkita ennenkuin estelee pomon suosikin varpaille koska voi olla varmaa saavansa tuta virheensä korkojen kanssa.


TV-ohjelmassa selvisi vihdoin miksi kaikki humalassa itsensä teloneet ohittavat polikliknikan jonoissa tavalliset veronmaksajat joiden rahoilla näidenkin loisten terveydenhoito on kustannettu: hoitohenkilökunta saa turpiinsa kännisiltä jos nämä joutuvat odottelemaan pitkään. Näillä potilailla on lyhyt pinna ja pitkä nyrkki.


On vaarallista sairastaa sairaalassa yöllä koska päivystys on kulujen alentamiseksii asetettu minimiin. Yöpäivystäjä ei voi aina auttaa vaikka haluaisikin pelastaa potilaat kuolemalta koska yöllä hoidettava alue on laajempi ja siellä on enemmän ihmisiä per päivystäjä. Kun olet rakennuksen tässä päässä auttamassa alueesi toinen pää ja sen hätätilanteet joutuvat odottamaan.
Comments:
Täytyy muuten sanoa, että minua tympivät nämä humalikkaiden törttöilyt ja väkivaltailut sairaaloissa. Luin eräästäkin tapauksesta, jossa narkki/humalikko oli puukottanut hoitajaa.. tuon tapauksen jälkeen tuli oikein puuskallinen hoitajien hakemuksia ulkomaille töihin! Minusta tälle humalariehumiselle sairaaloissa on tehtävä jotakin.. tehtävä siitä rankasti rangaistavaa tms.. Tai pian ei enää kukaan halua tehdä hoitotöitä julkisella puolella! Miksi hoitoalan ihmisillä ei ole oikeutta työrauhaan?

Jokin aika sitten luin myös sellaisesta, että superkalliiseen tehohoitoon päädytään todella usein joko suoraan tai välillisesti alkoholista johtuvista syistä. Törkeää.
 
Amen. Kännisiä hoivataan vaikka nämä melkein tappavat itsensä ja hoitajansa. Voisi näissäkin hommissa olla jotain pelisääntöjä.
 
Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?