<$BlogRSDURL$>

Friday, January 13, 2006

Mustan pörssin kauppaa 

Espoon ja Tammiston Mustapörssijäteissä on ale 12.-14.1.2006. Lehdessä ilmoitetaan Epson R300 musteuihkutulostimen yhteydessä: "hanki lisäksi multipack värikasetit! Kaikki 6 erillistä patruunaa tulostimeen samassa paketissa. Sopii mm. Epson R200/300 RX425/620 -malleihihn Hintaan 39,90." Kyseessä on Helsingin Sanomat Torstaina 12. tammikuuta 2006 sivu B7.

Kävin tänään perjantaina Tammiston Mustapörssin jättimyymälässä jossa jo ovella kerrottiin lehdessä olleen virheellistä tietoa ja ko. mustekasetti maksaa 65,- €. Myyjät totesivat että tällaista sattuu eivätkä olleet millänsäkään. Kysyin varmuudeksi millä hintaa he mahtaisivat myydä mustekasetin, kun kerran tulin vain tuon musteen takia liikkeeseen. Vastaus oli että 65,- €/kpl. Lehdessä on virhe ja sillä selvä. Ei siis euronkaan latia vaivanpalkkaa tai asiakkaan ymmärrystä. Mieluummin jätetään asiakkaalle vaikutelma että olitpas tyhmä kun uskoit että muestekasettien katteista voisi tinkiä kun tulostimia myydään edullisesti jotta saataisiin rahastettua mustekaseteilla.

Verkkokauppa on siis edelleen pääkaupunkiseudun edullisin musteen hankintapaikka. Terveisiä mustasta pörssistä jonne ei päivä paista eikä kuu kumota.
Comments:
Kiinnostaisiko meemitellä? Paljastamalla vaikkapa viisi omituista tapaasi. Tarkemmat ohjeet tuoreimmassa postauksessani. :)
 
Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?