<$BlogRSDURL$>

Friday, December 16, 2005

Phishing 

Nykyajan pankkirosvot tekevät phishing-hyökkäyksiä pankkien asiakkaita vastaan. Syylliset ovat kaukana ja syyttömät pankkien asiakasparat jäävät vaille korvausta kun ilkeä phishing-voro vie heidän rahansa.

Moni kakku päältä kaunis.

Tosiasiassa kukaan joka pystyy luomaan tietokoneellaan internet-yhteyden ei ole niin tyhmä että kuvittelisi pankin kyselevän tilin turvakoodeja ja tunnuksia. Päinvastoin nämä phishing-hyökkäyksen "uhrit" ovat itse järjestäneet hyökkäyksen, luovuttaneet tietonsa itselleen ja seuraavaksi syyttävät pankkia jonka asiakkaita ovat.

Jos phishing-hyökkääjä pystyy saamaan korvausta pankiltaan hän saa paitsi omatoimisesti itseltään varastamansa rahat myös korvausrahat itselleen ja ikiliikkuja on keksitty.

Nykyaikaiset varkaat ovat nerokkaita. Phishing on vakuutuspetosta varmempi tapa hankkia verottomia tuloja tai siirtää omia rahojaan turvaan järjestäytyneen yhteiskunnan ulottuvilta. Bonuksena vielä mahdollisuus saada rahalaitokselta korvausta omasta rikoksestaan.

Phishing on uusi tapa pestä huumekaupasta hankittuja rahoja. Phishing on helppo tapa kusta omaa pankkiaan silmään. Jokainen Phishing-hyökkäyksen "uhri" pitäisi laittaa kolmeksi kuukaudeksi linnaan tutkintavankeuteen. Eiköhän pieni kuulustelutauko saisi nämä nykyajan piraatit harkitsemaan temppujaan edes viisi minuuttia ennen seuraavaa kuprua.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?