<$BlogRSDURL$>

Tuesday, September 20, 2005

Uutispommi PA Koreasta 

Pohjois-Korea paljasti epäonnistuneensa atomipommihankkeessaan pyytämällä USA:lta kevytvesireaktoreita ydinvoiman tuottamiseen. Kim Jong Il tai mikä sen seniilin nimi sattuukaan olemaan on havainnut ettei ydinvoimahanke etene omin voimin ja on olemassa vaara että jopa USA:n pilvessä olevat CIA-agentit huomaavat ettei Pohjois-Korean omaa ydinasetta ole vaan kaikki on kulissia tai Kiinalta lainattua. Aika käy vähiin, on siis aika käydä toimiin. Siispä käsi ojossa jenkkien lompsalle.

Tekniikka on mielenkiintoinen. Ensin uhitellaan olemattomalla ydinaseella jonka jälkeen kiristetään "keisarin uusilla ydinaseilla" USA:lta ydinvoimala jotta saadaan vääntää ydinpommi kasaan. Muistuttaa tyyliltään vähän Mainilan laukauksia ennen talvisotaa. Ammutaan itse omia ja syytetään suomalaisia. Hyökätään saman tien Suomeen ja sovitaan lähtiessä paraati Oulun torille noin kahden viikon päähän.


Odotan kiinnostuneena meneekö Georgen pää Bushiin vai pitääkö hän kiinni periaatteestaan "kaikki päin helevettiä, maksakoon mitä tahansa". Asialle voisi jopa nauraa jollei tilanne olisi näin surkuhupaisa. Pohjois-Koreankin johtaja huomaa tulleensa vanhaksi ihramahaksi jolta irtoaa luvattoman paljon hiuksia. Näkö heikkenee eikä ori hyppää ärsytettynäkään.

Näinhän elämä etenee. Kohti kuolemaa. Nämä diktaattorit vaan haluavat näköjään saattueen itselleen kuin entisaikojen hallitsijat joiden palvelijat tapettiin isäntänsä seuraksi ettei näiden tarvisi hoitaa asioitaan yksin tuonpuoleisessakaan. Ydinlatauksella saisi jo hyvän saattueen. Tosin en ole lainkaan varma että näin hankittu saattue arvostaisi Kimin saavutuksia.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?