<$BlogRSDURL$>

Thursday, September 08, 2005

TV-uutisia 

Resepti Sitralle

TV:ssä kerrottiin Sitran haluavan tehdä Suomesta maailman johtavan Venäjä-osaajan. Resepti on helppo. Senkun otetaan Karjala takaisin, vaikka korkojen kanssa ja saatuamme homman kunnialla maaliin Suomi on maailman johtava Venäjä-osaaja. Vai oliko tavoite vitsi?


Mitä jos 50:n kenkiä säästäessä 200:n housut repeävät?

Hallitus ei halua laskea polttoaineveroa koska pelkää verotulojensa laskevan. Jalkaliike nauraa partaansa. Ketään ei kiinnosta mitä polttoaineen järjetön hinnottelu tekee joukkoliikenteen kuluille, suomalaisten tavarakuljetusten hinnoille ja elämälle EU:n harvaan asutuimmassa maassa jossa liikkuminen muutamaa keskustaajamaa lukuunottamatta on pakko hoitaa omin neuvoin.
Polttoaineen kestämätön hinnoittelu nostaa ruoan hintaa, kaikkien ajoneuvojen (autot, junat, ym.) kuluja ja lopulta saattaa hautaan suomalaiset kuljetusliikkeet. Pitkällä tähtäimellä kellään ei ole varaa asua syrjässä jos haluaa käydä töissä tai harrastaa jotain josta taas seuraa kasvukeskusten asuntojen hintojen nousu.



USA:n kova kohtalo


Kiinnostaako ketään miksi suomalaiset päättäjät avasivat varmuusvarastonsa USA:n avuksi?

Koska USA:ssa autoilijat joutuvat maksamaan bensasta täysin järkyttävät 0,63€/l mitä voi pitää täysin käsittämättömän kalliina bensiinin hintana. Tosin jos koko totuus olisi kerrottu selväsanaisesti suomalaisille täällä olisi jotakuta saattanut naurattaa.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?