<$BlogRSDURL$>

Friday, August 19, 2005

Myydään imagokin Kiinaan, kele 

Allianssi

Olisiko Allianssin sittenkin ollut parempi mennä reilusti konkurssiin kuin myydä oman sielunsa lisäksi suomalaisen futiksen maine kiinalaisille? Nyt jalkapalloliiga muistuttaa superpesistoimintaa muutama vuosi sitten.

Esko Aho & Co

Tässä tilanteessa on syytä muistella STT:n ja Suomen Hiihtoliiton välistä oikeudenkäyntiä jossa Esko Aho ja Jari Räsänen vaativat sekä saivat korvauksia STT:ltä. Lopulta koko suomalainen mieshiihto ja melkoinen osa naishiihtoa kärähtivät toiminnasta jota Esko Aho ja Jari Räsänen eivät myöntäneet.

Nils G at the gates of truth

Näinhän tapahtumat etenevät. Väitetään yhtä, tehdään toista ja lopulta jäädään kiinni. Tässä mielessä Nils Gustafssonin oikeudenkäynti on kiinnostava. Ovatko kuluneet 45-vuotta paaduttaneet vanhan herran kovaksi konnaksi vai voiko vanhojen asioiden miettiminen murtaa julkisivun?

Mitä todella tapahtui?

Miksei herra Gustafsson ole tapahtumien jälkeen kertaakaan julkisuudessa moittinut poliisia huonosta toiminnasta, epäonnistuneesta tutkinnasta tai murhaajan vapaalle jalalle päästämisestä? Herra Gustafssonilla on ollut tätä varten 45 vuotta aikaa. En ole kuullut pienintäkään vihjettä hänen toiminnastaan viattomien uhrien veren kostamiseksi tai roiston käpälälautaan saamiseksi. Miksi en?
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?