<$BlogRSDURL$>

Wednesday, August 10, 2005

Hyvä Tero! 

Maailman neljänneksi paras ei ole turha jätkä

Kiitos hyvästä kilpailusta Tero Pitkämäki! Olet vuoden 2005 kotikisojen ylivoimaisesti parhaiten menestynyt suomalainen! Nuorella keihäänheittäjällämme on hyvät mahdollisuudet jatkaa uraansa pitkään ja menestyksekkäästi. Älkää puukottako miestä joka kärsi kilpaveikkojaan enemmän stadionin olosuhteista.

Ainakin meikäläisen silmään nuori kaveri näyttää varsin rehelliseltä urheilumieheltä verrattuna ympärillä pyöriviin bodareihin. Rankimmassa kunnossa ovat kuula- ja moukarimiehet muttei pikamatkan juoksijoitakaan (niitä menestyviä) voi ruipeloiksi moittia.


Miesnäkökanta

Tähän astisesta kisatouhusta parhaiten mieskatsojan silmään sopivat naiskorkeushyppääjät. Oli kiva kun sade taukosi korkeushyppykisan ajaksi jotta ruåttalaiset saivat hankittua pari mitalia. Väitänpä rohkeasti että Terokin olisi saanut mitalin jollei sade olisi tullut ja muuttanut suomalaisten suunnitelmia. Jollei miestä ole pumpattu ilmapallokuntoon "aineksilla" vauhdin ja tekniikan on toimittava todella saumattomasti yhteen mikä sovittelu taatusti kärsii sateesta enemmän kuin voimamiesten heitot.


Rock is here to stay


Alice Cooper on vahvassa kunnossa. Mies ei ole poika enää mutta rokki taipuu. Vielä kun Hakametsän hallin järjestysmiehetkin tietäisivät missä päin ovat katsomot C1 oikea ja C1 vasen. Yksi jos toinenkin katsoja istuskeli kaikessa rauhassa väärällä puolella kaukaloa ja uskoi vielä kovasti olevansa oikealla paikalla. Olihan paikka tietysti oikea, ei vaan sattunut olemaan oma.


Terveisiä töissä oleville!

Loma kun taakse jää, työt painavat vahvasti. Olen tällä viikolla ollut työpaikalla komeasti yli 30 tuntia. Toivonkin kovasti selviäväni tämän viikon puristuksella. Jos ei niin käy, sama meno jatkuu vaan viikosta toiseen. Katsotaan.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?