<$BlogRSDURL$>

Wednesday, July 06, 2005

Ajankohtaiskatsaus 

Eino Leinon päivää vaan kaikille vaikka viimeisellä tunnilla!


Loistavaa Lontoo!

Onneksi olkoon Lontoo! Olympialaiset vuonna 2012! Vaikka Pariisi onkin komisario Maigret'n kotikaupunki en ole pahoillani voiton valumisesta "ulkomaille". Mannermaiset kotiinpäinvetäjät saavat vähän miettiä kuinka kilpailu voitetaan ansioilla ilman suhteita. Terveisiä vaan Jacques Chiracille, Pitäisköhän Ranskan pressaa kiittää Timesin artikkelista jossa kehutaan suomalaisruokaa unohtamatta Michelin tähdet saaneita Helsinkiläisravintoloita.



Napoleon on jo kuollut!

Lopultahan ranskalaiset elävät Napoleonin jälkeistä aikaa eivätkä pidä belgialaisista koska Waterloo ilmeisesti on siellä päin. Toisaalta ruotsalaistenkin on hyvä arvostaa tuota historiallista paikkakuntaa koska sen niminen hitti nosti Abban ja ruotsalaisen musiikin maailman huipulle. Ja mitä musiikkiin tulee suomalainen musiikki on tällä hetkellä maailman huipulla. Vaikka Bat Guano onkin juuri nyt telakalla (Greatest Rock'n'Roll Ever Made Straight From Luumäki) takovat muutamat muut bändit kuumaa rautaa hyvällä sykkeellä. Nightwish Tarja Turusen ja Tuomas Holopaisen voimin Kiteetä kirkastaen. Rasmuskin on nykyään "The" ja hyvin kulkee. F-F-F-Falling oli se biisi joka vakuutti meikäläisen tämän bändin potentiaalista. Näille kundeille täytyy nostaa hattua. Homma ei ole helppoa vaikka voikin olla osa toteunutta unelmaa.

Valta vaihtuu


Ystävämme Britannia joka on tähän asti ollut musiikkialan johtava suurvalta ei ole nöyrtynyt vaan 2000-luvulla on huomattu pohjoisen kansan musikaaliset lahjat. Kaikki kunnia Rolling Stonesille, Beatlesille, Pink Floydille, Queenille, The Wholle, Motörheadille, Pink Fairiesille ja muille brittirockin klassikoille. Nyt on Suomen vuoro. Suomalaiset eivät enää menesty yleisurheilussa kuin poikkeustapauksissa joten on mukavaa saada kompensatiota Rock'n'Rollista.


Haaraliiketekniikkaa

Sotilasteknologian osalta on valitettavaa ettei venäläisen tekniikan voimin pysty lentämään kapeaa (?) Itämeren käytävää Kalingradiin eksymättä säännöllisesti Suomen ja Viron alueelle. Joko venäläiset lentäjät juovat edelleen siipien sulatukseen käytettävää pirtua tai virallinen ohje on olla välittämättä EU:n pienien rajavaltioiden suvereniteetista. Nytkin Putinin johtama Venäjä haastaa Viron EU-tasavallan (joka muuten kuuluu Natoonkin) keskusteluun jossa tultaneen vaatimaan nöyrempää asennetta uutta diktaattoria ja hänen suurvaltaansa kohtaan. Venäläisten turhautumisen ymmärtää jo Suomen kaupallisen edustuston liiketoiminnan lakkauttamisen myötä. Kaupallinen edustusto perusti haarakonttoreita parhaaseen venäläistyyliin ja sai osakseen mainittavaa suosiota suomalaisilta miehiltä joiden koko järki mahtuu lepotilassa helposti käteen. Ei ole syytä huoleen, en nääs usko runkkauksen aiheuttavan näillekään herra kanta-asiakkaille jännetuppitulehdusta.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?