<$BlogRSDURL$>

Thursday, June 09, 2005

Terveisiä putkiaivoista! 

Vuosia sitten Pelle Miljoona lauloi: "häpeän olla valkoinen, häpeän olla ihminen". Tänään voisin veisata tämän vanhan virren uusilla sanoilla (uudesta ammuvainaan nuotista puhumattakaan) : häpeän olla mies, häpeän olla suuren seikkailun Ahdin sorttia.

Vanha äijä joka on loistavassa kunnossa ja osaa jotain kilpailussa tai johtamisessa vaadittavia asioita kieltäytyy osallistumasta leirin taloustöihin koska hänellä on munat. Suunnattoman raskaat värkit jotka vaativat runsaasti huolenpitoa ja luonnollisesti estävät häntä hoitamasta osaansa leirin taloustöistä. Vedenkanto ei kuulu miehille, kuten ei astianpesukaan saati sitten ruoanlaitto.

Kiva nähdä vallitseeko Suomessa Pohjoismainen moderni hyvinvointiyhteiskunta ja tasa-arvo vai elämmekö pimeää keskiaikaa jonne suuren seikkailun Ahtikin näyttää kovasti kaipaavan. Nyt vielä Ahdin laiskuus ja saamattomuus jaksaa huvittaa, mutta jos tuollainen seniili sovinisti äänestetään jatkoon hävettää olla suomalainen mies. Tuntuu vastenmieliseltä ajatella Ahti aurinkoisen antamaa miehen mallia.

Ukko joukkueeseen kuuluva nuori kaveri jolta kysyttiin näkemystä leirin riidoista kertoi että niin hänkin riitelee mutsinsa kanssa kuten Ahti oman joukkueensa johtajan kanssa. Kumpikaan näistä järjen jättiläisistä ei tunnusta oman joukkueensa johtajan asemaa, arvovaltaa tai oikeutusta. Ahti varmasti ymmärtää päällikön aseman mutta tietoisesti mollaa naisia. Nuori kaveri taas on vielä äitinsä hoidossa eikä näe elämää ympärillään saati osaa huomioida omia velvollisuuksiaan tai muita ihmisiä.

Terveisiä vaan putkiaivoista!
Comments:
Kiitos päivää piristäneestä huumorista! Huvittava juttu, jos tosiaan joku vanha patu kieltäytyy taloushommista vain siksi, kun sillä on "ne"! Uskomatonta! Ihmeellisintä on se, jos kanssakilpailijat oikeasti suostuvat katselemaan tuollaista asennetta, eivätkä äyski, tiuski ja rähjää miestä takaisin ruotuun.
 
Siltähän tuo sivusta katsoen (tv-ruudusta) vaikutti. Naiskanssakilpailijat eivät asenteesta pitäneetkään ja siitä seurasi kärhämiä.
 
Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?