<$BlogRSDURL$>

Monday, May 16, 2005

MM-poimintoja 

Ruotsalaista urheilumieltä

Ruotsin valmentajan Bengt-Åke Gustafssonin mielestä Ruotsi hävisi Venäjälle koska Ruotsin Tsekki-ottelusta oli kulunut vähemmän aikaa kuin Venäjän Kanada-kamppailusta. Onneksi Tsekin päävalmentaja Vladimir Ruzicka ei tiennyt asiasta ja Kanadaa lyhyemmän ajan palautunut Tsekki otti maailmanmestaruuden jättäen muutaman tunnin pidempään levänneen Kanadan kupariselle.



Suomalaista urheilumieltä

Suomalainen jääkiekko lienee siirtynyt keltaisen lehdistön etusivuille Jarkko Ruudun valitsemalla tavalla. Ruutuhan uhosi ruotsalaisille antavansa Jonathan Hedströmille turpaan heti tilaisuuden tullessa. Tuollakin logiikalla on puolensa: voi treenata vähemmän kun saa peleissä ylimääräistä huiliaikaa jäähyaitiossa tai parhaassa tapauksessa suihkun puolella.



Loppu hyvin, onko kaikki hyvin?

Onnittelut Tsekin joukkueelle kisojen parhaasta puolustuspelistä unohtamatta Vokounin nollapeliä. Koko turnauksen kiistämättä tehokkaimmat maalintekijät kuuluivat Kanadan joukkueeseen joten Tsekille on nostettava hattua. Tsekki ei lähtenyt edes loppuminuuteilla innokkaasti mukaan Kanadan haluamaan joukkotappeluun vaikka sen pelaajat vähän puolustautuivatkin.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?