<$BlogRSDURL$>

Friday, April 08, 2005

Terveisiä Tuonelaan! 

Karol Wojtyla, paavina pyrit keskustelemaan muiden kirkkokuntien ja vieraiden uskontojen edustajien kanssa rakentaen jonkinlaista yhteyttä. Siitä saat pluspisteitä. Tosin vain sillä ehdolla ettet pyrkinyt lisäämään Vatikaanin vaikutusvaltaa vaan ihmisten suvaitsevaisuutta toisiaan kohtaan.

Samoin paavina vastustit kondomin käyttöä ja ehkäisyä yleensäkin. Siitäkin ansaitset pisteet jos tavoitteesi oli vähentää liikakansoitusta maailmassa. Jos taas pyrit vahvistamaan Vatikaanin vaikutusvaltaa ihmisten seksuaaliseen toimintaan saat miinuspisteitä.

Tottahan et hyväksynyt aborttia. Pluspisteitä tästä tulee jos vain pyhässä yksinkertaisuudessasi kielsit tappamasta ihmistä edes varhaisessa kehitysvaiheessa. Miinuspisteitä taas tulee jos halusit ylläpitää tekopyhää julkisivua.

Kommunismin vastustuksesta saat pisteitä jos tavoitteesi oli vapauttaa rautaesiripun takana asuvat ihmiset etsimään totuutta omin voimin ilman ylhäältä valmiiksi annettua totuutta. Jos halusit vaihtaa kommunistisen totuuden katoliseen totuuteen saat tästäkin miinuspisteitä. En näe paljoakaan eroa ylhäältä käsin tarjotusta totuudesta oli se kenen tahansa antama "ainut oikea totuus".

Pappien selibaatista pidit tiukasti kiinni. Selkärankainen isien perinnöstä kiinni pitäminen ansaitsee kunnioitukseni. Toisaalta kielletty hedelmä johtaa usein ajatukset muista asioista vain tuohon kiellettyyn hedelmään jolloin papin pää sisältä nähtynä käsittää enimmäkseen padottua ja kiellettyä seksuaalista himoa. Jos tietoisesti päätit ummistaa silmäsi ihmisten seksuaalisuudelta silläkin uhalla, että pappien pedofilia, homostelu ja haureus entisestään lisääntyisi saat miinuspisteitä.

Tervehdit useita kertoja Ferrari-tallin edustajia josta saat kiitosta jos teit sen koska Italia on harvinaisen katolinen maa ja Scuderia Ferrari taatusti F1-sarjan katolisin tiimi. Jos taas tapasit Ferrari-tallin miehiä pääsponsori Shellin omistajan (=Vatikaani) edustajana saat virtuaalisesti turpiin.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?