<$BlogRSDURL$>

Tuesday, April 19, 2005

Autoilija maksaa 

Ennen poliisi kyttäsi tienposkessa ja sakotti autoilijoita jos nämä ajoivat yli nopeusrajoituksen, nykyään kameratolpat seisovat tienposkessa ja sakottavat autoilijoita jos nämä ajavat yli nopeusrajoituksen. Tiehallinnon pääjohtajan Eero Karjaluodon visiossa tulevaisuudessa autoilijoita sakotetaan satelliittipaikannusjärjestelmän avulla jos nämä ajavat tiellä.

Tiehallinnon pääjohtajan omassa ohjelmassa nopeusrajoituksia lasketaan eikä autoilijoiden nykyisin maksamia 6 miljardin vuotuisia veroja edelleenkään käytetä tienpitoon vaan kehitetään uusia veroja jotka "korvamerkitään" tienpitoon.

Mihin nuo nykyisellään kerättävät 6 miljardia euroa kuluvat on valtion salaisuus jota varjelevat sekä Suojelupoliisi että ruotsalainen teleoperaattori Telia-Sonera. Ilmeisesti todellisuudessa kellään ei ole aavistustakaan millainen musta-aukko vie autoverot joten on luonnollista lisätä autoilijoiden maksuja jotta valtio saisi rahaa.

Tervetuloa autoilijoiden paratiisiin, Suomeen. Täällä auton käyttäjä on oikeutettu maksamaan ennennäkemättömiä ja kokemattomia maksuja valtion suureen yhteiseen kirstuun josta sitten kiltit poliittiset johtajamme ammentavat rahaa kotipaikkakuntansa sillanrakennukseen tai paikallisesti tärkeän ohitustien kustannuksiin unohtamatta omia pikku menojaan joita valtion on syytä rahoittaa.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?