<$BlogRSDURL$>

Wednesday, March 23, 2005

Tsemppiä tytöt! 

Uutisissa sanottiin lukiolaistyttöjen masentuneisuuden lisääntyneen. Pitäisikö meidän miesten tuntea syyllisyyttä asiasta? Vai onko koko jutulla mitään tekemistä miesten oletettujen naisihanteiden kanssa? Onko kyseessä mainosten ja mallien luoma illuusio nuoresta naisesta jolla on täydellisyyttä hipova kroppa ja joillakin vielä hoksottimetkin kunnossa.

Pitäisikö miestenkin masentua kun mainosten miehillä on pitkät hyvinhoidetut hiukset ja atleetin vartalo. Tavallisella jannulla on usein hyvä jos hiuksia on päässä ja vartalo on paremminkin mallia kotleetti. Jotkut naiset pitävät miehistä joilla on vararavintoa navan ympärillä, toiset taas tykkäävät kaljusta. Tottakai sporttisilla pitkähiuksisilla kavereillakin on ottajansa puhumattakaan staroista tai rikkaista perijöistä.

Meinaa fokus harhailla avauksesta ojaan. Lukiolaistytöille vaan tiedoksi että jotkut miehet arvostavat perinteistä antiikin tai keskiajan naisihannetta enemmän kuin nykypäivän pissis-tyyliä mikä se ikinä onkaan.

Omasta puolestani joudun kyllä toteamaan että laihuus, pitkäjalkaisuus ja pienirintaisuus on eduksi. Tosin tällä hetkellä minulla ei ole tarjota vapaata avecin paikkaa vaan ihailen tuntematonta naiskauneutta kunnioittavasti matkan päästä kevätauringon lyhentäessä mukavasti helmaa jolloin sukkahousutkin tulevat näkyviin piiloteltuaan pitkän talven jossain näkymättömällä alueella.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?