<$BlogRSDURL$>

Sunday, March 06, 2005

Formulaterveiset 

Tuttua menoa



Alkoihan se formulakausikin kun oikein odotti. Kimi Räikkönen otti varman päälle varikon puolelta ja ohitti kisassa itse Michael Schumacherin joka turhautuneena kiilasi tuttuun tyyliinsä kilpaveikkonsa ulos. Tällä kertaa kohdalle osui Nick Heidfeld joka saa varoa FIA:n rankaisutoimia koska erehtyi syyttämään suurkaani Michael Schumacheria. FIA:n Max Mosleyn ja moguli Bernie Ecclestonen mielestä on kunnia saada tönäisy itsensä saksalaismestarin ratista. Muutenkin on hyvä muistaa saksalaisten tarvivan tavallista tallaajaa suuremman elintilan myös formularadalla. Tällä kertaa kaksi saksalaista unohti varoa toisiaan kylliksi.


Uusia oikkuja

Australian kisa oli vähällä jäädä ajamatta koska Ferrari-talli oli ainoa joka ei hyväksynyt Minardin osallistumista Melbournen kisaan viime vuotisella autollaan. FIA ja Ferrari ovat tehneet sopimuksen F1-sarjan ajamisesta hamaan tulevaisuuteen ja luonnollisesti FIA puolustaa sopijakumppaninsa etuja kaikissa tilanteissa. Ferrarin olisi ollut sitäpaitsi noloa hävitä Minardillekin.


Avustakaa köyhää Ferraria

Muutenkin FIA ja Ecclestone harkitsevat vakavasti F1-sarjan myyntiä autonvalmistajien ryhmälle, koska Ferrari-sopimuksen ansiosta F1:stä voi pyytää aiottua enemmän rahaa. Näin Ferrari saa nyt FIA:lta virallisen suosikkiaseman entisen epävirallisen tilalle ja jatkossakin kunnolla rahaa kilpakumppaneiltaan jos nämä päätyvät ostamaan F1-sarjan. Ferrarin entinen omistaja Fiat autotehdas voi rauhassa kaatua kunhan epämukavien urheiluautojen valmistaja menestyy. Onhan miehekästä ajaa epämukavalla autolla pitkin rantakatuja monien naisihmisten katsellessa kaihoten turvallisen tulevaisuutensa perään. Miljoonikolta turpiin ottaminen on paremmin palkattua kuin Suomessa on yleensä totuttu.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?