<$BlogRSDURL$>

Tuesday, December 21, 2004

Terveisiä PC:stä ja vähän muualtakin 

Huh mikä päivä! Ankaraa vääntöä kun tuo joulukin painaa päälle. Painaa niin että hirvittää. Kello jonkin verran yli älyttömästi poistuin kukkakaupan kautta kotiin. Siis joulukkahan se piti hakea.

Sitten iltapalaa huiviin itsekin vähän hämillään kysyen onko nyt joululoma vai näenkö unta. Eikä tässä vielä kaikki. Availin pahaa-aavistamatta pinserin jossa oli noin kolme sataa (300) blogia ja kolmekymmentä (30) lukijaa. Nyt kun oma pamaukseni näyttää taas tutulta voin vaan todeta että muutos näyttää olevan pysyvä olotila. Juuri kun olet ottamassa mukavaa asentoa yllättävä muutos kolkkaa takaraivoon ja raahaa uuteen kohtaloon.

Eipä ole ensimmäinen kerta. Oppiihan sitä kun sattuu ja kun useammin sattuu niin tottuu. Päivällä töissä oli sähköposti jumissa, sen herättyä henkiin nyykähti netti umpeen. Taitaa olla tuo Microsoftin kirous joita viruksiksikin sanotaan.

Näiden tapahtumien jälkeen on helppo perustella itselleen Applen tietokoneen hankkiminen: on edes kotona vähän hermolepoa. Eilen töissä 9 saastunutta tiedostoa käsiskannauksella kaikista varotoimista huolimatta, tänään vain yksi. Muutama F-securen tavallinen virusvaroitus päälle ja koneen uudelleen käynnistyksiä Excelin kaatumisen takia. Kyllä Wintoosa on hyvä ja miellyttävä laite: pysyy käyttäjä virkeänä...
Comments:
Millaisen joulukan hait? Meille ainoa oikea vaihtoehto on hyasintti, sen suhteen olen EHDOTON! Se tuoksu ja ne pienet, pikku hiljaa aukeavat kukat... Ihanaa!
 
Otin saman tien kaksi joulukukkaa: amarylliksen ja "pakollisen" hyasintin. Pitäähän meilläkin jouluna tuoksua hyvälle.
 
Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?