<$BlogRSDURL$>

Monday, December 20, 2004

Mandratsojako? 

No nyt mulle selvisi mikä se sellainen mac-os:n työpöytäkirjoitin on. Teemu Masalin kirjoittaa macmaailman sivuilla:"työpöytäkirjoitin. Omasta usb- tai verkkotulostimesta voi luoda työpöydälle ja myös Finderin sivupalkkiin kätevän kuvakkeen, minkä jälkeen dokumentteja voidaan tulostaa nopeasti pudottamalla tiedosto kirjoittimen päälle".

Jumankekka! Muistan kun OS 7.5.5:ssä ihmettelin mitä kummaa mokomalla työpöytäkirjoittimella oikein tehdään kun se ei aukene, eikä ihme. Sitä ei tarvi avata. Eihän tässä yksinkertaista helpomman asian selvittämiseen montaa vuotta mennytkään;)

Oikeastaan koko Macmaailman juttu osoittautui paljon olennaista pähkinänkuoressa tyyliseksi tarinaksi. Vähän kuin Rajattoman tiernapojat kahdessa minuutissa suoritus. Macin käyttiksestä kiinnostuneet löytävät viisauden sanoja täältä.


Josif Vissarionovits on nopeaoppinen


Putinkin on oppinut jotain länsimaisesta yrityselämästä. Kaikkia munia ei kannata panna Gazpromiin vaan on hyvä perustaa bulvaaniyritys ostamaan Jukosin tärkein ja tuottavin osa. Onneksi olkoon valitsemallanne tiellä kohti venäläistä Haliburtonia, yritystä jolle luontaisesti kuuluvat valtion työt joista voi tienata hyvin rasittumatta ylenmäärin.


Paavo Tanja Mantra

Tottahan on, ettei Tanja Karpelankaan pidä ministerintyöstä rasittuman. Parempi painua Intiaan viisastumaan. Intiassa voisi parantua muutama muukin suomalainen poliitikko, sanoiko joku Väyrynen?



Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?