<$BlogRSDURL$>

Sunday, December 12, 2004

Kuvitteellinen tarina jolla ei ole yhteyttä todellisiin henkilöihin 

Jos pyhä isä Yrjänä pitäisi poliittista päiväkirjaa siitä voisi tulla tällainen:

Täällä jossakin...Mikähän päivä tänään on...
Nainen myrkytetty, jäi piru henkiin, kirjoittelee maamme sisäisistä asioista niin että verenpaineeni nousee. Jos tapamme vääräuskoisia se on meidän sisäinen asiamme, mitä se meille kuuluu minne armeijamme hyökkää. Avoimessa yhteiskunnassa tiedonvälityksen kuuluu olla avoimesti sensuroitavissa eikä mitään saa julkaista jollei se ole politiikkani mukaista, epäselvissä tapauksissa pitää tietysti kysyä tai jättää asia sikseen.

Tämä on Yrjänän demokratia eikä mikään juosten kustu vapaavaltio. Täällä saa vapaasti olla samaa mieltä kanssani. Vääräuskoiset voivat mennä muualle tai pysyä hiljaa hymyillen. Annanhan heille mahdollisuuden integroitua intellektuelliin yhteiskuntaani. Kaikista pitää tulla samanlaisia. Avoimen lojaaleja kansalaisia.

Juosten kustujen yhteiskuntien edustajat ovat sekaantuneet valta-alueeni sisäisiin asioihin. On väärin väittää että olisin myrkyttänyt jonkun harhaisen poliittisen vastustajani joka pyrkii irrottamaan Josif Vissarionovich Djugashvilin perintömaat omistani. Jos minä olisin myrkyttänyt en olisi tyrinyt hommaa kuten nyt kävi. Saatanan tunarit.

Onneksi sentään Homokovski pysyy linnassa ja hänen aivonsa pehmenevät aikataulussa. Tätä hommaa eivät mitkään itävaltalaiset idiootit saa tietää. Eivät koskaan. Joku asia sentään sujuu perinteiseen tyyliin. Vankilaan ja hautaan, rahat sekä omaisuus talteen.

Täällä suuren karhun mailla on mukavaa olla jumala, pieni mutta mahtava. Elämä voittaa, nimittäin makea elämä. Köyhyyttä kansalle etteivät sivistyisi ja ymmärtäisi liikoja, rikkaudet eliitille etteivät ymmärtäisi pienituloisten ongelmia. Tästähän on saatu hyviä tuloksia ihan naapurissa. Viranomaisdelegaatioiden ulkomaanmatkat voivat maksaa parisataatuhatta rahaa mutta kansan hampaiden hoito tai leikkausjonot on hoidettava minimibudjetilla ettei eliitin elämä häiriintyisi.

Kaikki eliitin ja eliitti helpon elämän puolesta. Jotta näin sen näin ja se on oikeinpäin.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?