<$BlogRSDURL$>

Thursday, December 16, 2004

Ajankohtaisia arvauksia 

Patriarkaalinen rakentaja. Koska miehellä on munat, hän tietysti osaa rakentaa. Ongelmia tulee vasta kun selviää että nauloja on sekä kirkkaita että galvanoituja. Valintatilanne saattaa ylittää teknisimmänkin jorman tietotaidot.

Näin vaativassa tilanteessa voi joutua kysymään joltain toiselta joka tietää enemmän. Ties vaikka myyjältä. Toisaalta monet myyjät ovat tyhmiä eikä kunnon mies halua tunnustaa ettei ole kuullutkaan näin monista erilaisista naulavaihtoehdoista. Kukapa myyjän armoille haluaisi?

Tilanne on vähän sama kuin ostaisi yöpaitaa vaimolle ja yht'äkkiä selviää että niitä on paitsi erikokoisia myös rinnanympärys saattaa vaikuttaa asiaan. Kyllä siinä menevät miesparalle jauhot suuhun. Mistäs tuon näin lyhyellä varoitusajalla selvittäisi. Voi olla viisainta siirtää hankintaa tuonnemmas jos lahjan antoon on vielä aikaa. Tai pitäisikö sittenkin ostaa kukkia tai suklaata? Vaikka sukkahousuja? Mutta niitäkin on eri kokoisia. Kyllä joulu voi olla vaikeaa aikaa.

Entäs kirja. Mitäs jos ostaisin kirjan? Mutta minkä kirjan. Puuttuuko hänen hyllystään joitakin suosittuja teoksia siksi ettei hän halua niitä vai siksi ettei hän ole ehtinyt vielä hankkia tuoreimpia painoksia kokoelmaansa?

Vaikeita ja ajankohtaisia kysymyksiä. Harva meistä tietää mitä nainen haluaa. On helppoa arvailla mutta vaikea osua oikeaan.



Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?