<$BlogRSDURL$>

Sunday, November 07, 2004

Uutisvirtaa 

Hajurakoa

Yhdysvaltain asukkaat ovat luultua älykkäämpiä. George Bushin vaalivoiton jälkeen yhdysvaltalaiset ovat ruuhkauttaneet Kanadan maahanmuuttoministeriön verkkosivut, kävijämäärä on kuusinkertaistunut normaalitahtiin nähden.


Uusia kohteita

Ilmeisesti terroristit aikovat jatkossa hyökätä myös eurooppalaisia matkustajakoneita vastaan koska noin 6000 olalta ilmaan laukaistavaa ohjusta on kateissa maailmalla. USA:ssahan terroristit voivat tulla koneeseen noin vain mikä on Euroopassa vaikeampaa. Ohjusten katoaminen ei liity mitenkään USA:n presidentti George W Bushin terrorisminvastaiseen sotaan koska Irakin armeijalta on kadonnut vain 4000 ohjusta mikä Bushin matematiikan mukaan on merkityksetön määrä kaikkiin 6000:n nähden.


Rauhaa?

Muutenkin sotatilassa jo pari vuotta olleeseen Irakiin on julistettu poikkeustila mikä tarkoittanee rauhantilaa. Sotilaalliset poikkeuslait ja asetuksethan ovat olleet jo pitkään olleet päivittäisiä tapahtumia Bushin rauhoittamassa Irakissa.


Maksakirroosi?

Kuoleeko Arafat maksakirroosiin vai Delirium Tremensiin? Epäily johtuu tietysti salailusta. Miksi islamilaisen arabijohtajan kuolinsyytä pitäisi salata kuin kruununjalokivien kätköpaikkaa?


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?