<$BlogRSDURL$>

Friday, November 05, 2004

Poimintoja eli sekalaisia havaintoja 

61-vuotias työmarkkinajohtaja Seppo Riski HS:n Nyt-liitteen haastattelussa: Nörttien näköalat ovat kapeat kuin ravihevosilla, mikä ei pitemmän päälle ole fiksua. Siinä ajaa itsensä piippuun.


Macworld kirjoittaa artikkelissaan Oxford dictionaryn uudesta mullistavasta havainnosta jonka mukaan Applen tietokoneissa pyörivät Microsoftin Windows-käyttöjärjestelmät. Tähän asti on luultu Windowsin käyttöön Macilla tarvittavan PC-emulaattoria, mutta Oxford dictionary (tasosta päätellen keltaisen brittilehdistön sensaatiojulkaisu) tietää nyt ihan muuta.

Miksi muuten itsemurhantekijät otetaan huomioon teiden turvallisuutta arvioitaessa? Tapauksissa joissa auto ajautuu tuntemattomasta syystä hyvällä kelillä vastaantulevan rekan eteen ei asiasta pitäisi olla epäilyksiä.

Parantavatko kottaraisenpöntöt (=automaattivalvontatutkat) rattijuoppojen, huumeidenkäyttäjien, autovarkaiden ja kaahareiden ajotapoja?


Ehkä nämä kuolemattomat ajatelmat selvittävät jotain USA:n (=UFS) viimeaikaisesta toiminnasta maailmanpoliisina Bushismeja

Onneksi on perjantai ja maailmassa kohta yksi terroristi vähemmän.


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?