<$BlogRSDURL$>

Wednesday, November 10, 2004

Arafat on kuollut, kuolkoon Bushkin! 

Arafat on kuollut, Arafat on elossa, Arafat on entistä kuolleempi. Arafat on aivokuollut, maksa ja munuaiset eivät enää toimi mutta sydän lyö harvaan (konevoimalla) ja hengityskin toimii (konevoimalla). Jätkä on siis elämänsä kunnossa. Lopullisessa.

Mikä siinä on ettei terroristi jota on haettu vuosia jyvälle kovat piipussa saa kuolla? Mikä rähinä alkaisi heti palestiinalaisalueilla kun Jasseri ei valinnut ketään seuraajakseen. Parempi siis valehdella äijän olevan elossa etteivät vallanhimoiset seuraajakandidaatit aloittaisi taistelua johtoasemasta.

Arafat niittää sitä mitä on kylvänytkin. Epäinhimillisen mutta runsaasti omaisuutta ja valtaa tuottaneen elämän loppu on epäinhimillinen. Lihaa pidetään koneellisesti ‘hengissä’, lihaa josta henki on paennut jo aikaa sitten.

Niinhän väitetään käyvän: Vallankumous syö omat lapsensa. Historia toistaa itseään. Marat murhattiin, Arafat on saanut osansa vallan sivuvaikutuksista. Stalinin henkivartijat eivät uskaltaneet häiritä diktaattoria joten tämä sai kuolla rauhassa ilman lääkärien apua.

Näillä enteillä voi vain aavistaa kuinka hirvittävä George W Bushin kuolemasta tuleekaan. Jumala armahtakoon Bushia nopealla kuolemalla. Tietysti Bushin tapauksessa kuolema on keskimääräistä helpompi pala koska hän on ollut jo vuosia aivokuollut.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?