<$BlogRSDURL$>

Tuesday, October 19, 2004

Yleisradio haluaa rahasi 

TV luvan tarvetta ei ole, on vain Molokin kita jota nimitetään Yleisradioksi. Yleisradio haluaa rahaa ja kun sitä ei enää jatkossa MTV3:lta ja Neloselta saa, sitä pitää ottaa veronmaksajilta jotka omistavat television jonka voi pienellä vaivalla ottaa käyttöön tai joka jo onkin käytössä.

TV-luvan nykyinen nimi on TV-maksu mutta asiallisempaa olisi puhua TV-verosta jota on maksettava Yleisradion tarpeen mukaan. Veroista ja niiden alennuksista puhuttaessa olisi huomioitava myös piiloverot kuten TV-maksu, kiinteistövero sun muut vaivihkaa kallistuvat yhteiskunnalliset kulut.

Yleisradio saa tuhlata verorahoja tuottamattomasti digitelevisioon, musiikkitaloon ja ties mihin hallintoneuvoston ja erilaisten johtajien palkkoihin sekä kuluihin ikäänkuin sillä olisi mandaatti tuhlata muualta säästetyt rahat omiin tarkoituksiinsa.

Veronmaksajana toivon Yleisradiolle valvontaa ja kulukattoa jotteivät kaikki siihen syydetyt veroeurot joutuisi suureen tuntemattomaan: Molokin kitaan. Niitä rahoja voisi käyttää vaikkapa terveydenhuoltoon tai TV:n katselun vaaroista valistamiseen.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?