<$BlogRSDURL$>

Monday, October 04, 2004

Tupopolitiikkaa syksyllä 2004 

Eke: "Kuule Masa, tilanne on vakava: maajusseja on eronnut puolueestamme tukiaisten pienenemisen takia ja vaalikassassa on vajausta. Kunnallisvaalien kynnyksellä ehdokkaidemme on saatava apuja jotta saisimme mahdollisimman monta heistä läpi."

Masa "Vaikka sulla on puolueemme parhaat geenit huolehdit silti turhista. Väitätkö ettet ole nähnyt valtiovarainministeriön laskelmia?"

Eke: "Siinähän vaan laskettiin jotain TUPO-juttuja, eivät ne luvut meitä auta."

Masa: "Kuten hyvin tiedät olemme saaneet sen suuren laman jälkeen pidettyä suomalaisten palkat portugalilaisella tasolla kaukana muiden pohjoismaiden alapuolella ja eurooppalaisen keskitason alareunalla. Tää laskelma jeesaa just siinä että liksat eivät turhaan keuli."

Eke: "Joo joo mut kyse oli meidän äänestäjistämme ja vaalirahoituksestamme eikä mistään palkanmaksusta."

Masa: "Funtsaas uudestaan! Valtiovarainministeriön laskelman avulla saamme palkankorotukset pidettyä minimissään ja lisättyä pääomatulojen osuutta entisestään jolloin firmat saavat pääomaa kiinalaisten tytäryhtiöiden perustamiseen. Ennen lamaa Suomea sanottiin pohjolan Japaniksi mutta jatkossa meitä tituleerataan pohjolan Kiinaksi. Kelaas jätkä vähän!"

Eke: "No sittenhän meidänkin rahoituksemme menee kuralle jos näin käy."

Masa: " Ehei hyvä veli, firmat tietysti maksavat tästä hyvästä meille tukea ja pääsemme pariin kiinalaishankkeeseen mukaankin."

Eke: "No nyt valkenee. Eikös tuo ole kusetusta?"

Masa: "Sinäpä sen sanoit."
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?