<$BlogRSDURL$>

Friday, October 08, 2004

Ken tietää vai tietääkö kenkään? 

Jokainen meistä on rohkea päiväunissaan mutta tietääkö kukaan miltä tuntuu seistä kaksi metriä syvän ja kaksikymmentä metriä pitkän rasvamontun reunalla teräksen lujassa otteessa kiinnipitelijän neuvotellessa heitetäänkö tämä kundi montun pohjalle vai annetaanko olla.

Jokainen meistä ajaa kuin Timo Mäkinen mutta onko kukaan koskaan kokeillut miltä tuntuu ohittaa punaiset valot vasemmalta ja valkeat valot oikealta talvisella suomalaisella valtatiellä ajaessaan 50 km:n pikataivalta.

Jokainen meistä osaa ajaa moottoripyörää ja ajaisikin jos vain olisi varaa tai jos huvittaisi, niinhän? Mopolla ajo on pentujen ja pappojen hommaa, eikö vain? Kuka tietää miltä tuntuu kaatua mopolla jäisellä asfaltilla 60 km/h nopeudessa öisellä valtatiellä liukuen samalla asfaltilla 30 m avuttomana seuraavaa rekkaa odottaen?

Jokainen mies on don Juan ja Casanova joka saa naisen kuin naisen sydämen läpättämään eikä tiedä miltä tuntuu olla toista vuotta "ilman" koska puoliso ei "anna" koska tietysti hakee (ja saakin) muualta tyydytyksen. Moni mies muistaa laukaisseensa aseensa monta kertaa yössä mutten ole koskaan kuullut kenenkään kertovan kauhutarinaa vehkeestä joka ei seissytkään tositoimien koittaessa pitkän (liian pitkän) selibaatin jälkeen.

Jokainen mies "tietää" kuinka toimia kun nainen on auliissa tilassa ja hoitaa hommat tuosta vain kotiin. Tietääkö kukaan miltä tuntuu kuunnella naisen tarinaa ekologisesta elämästään ja aikaansaannoksistaan samalla odottaen koska voisi päästä lähemmäs ja naimaan kun tarina päättyykin näin:"eiköhän ole parasta että menemme kumpikin omaan kotiin nukkumaan." Pitikö tästä oppia jotain?
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?