<$BlogRSDURL$>

Sunday, October 17, 2004

Kakkua sulle ja mulle, mulle, mulle 

Kakkua ei voi syödä ja säästää, saati sitten pipareita. Jos syöt, ne loppuvat ja jos et edes maista et tiedä mitä menetät. Toisaalta piparia saadakseen pitää luopua jostain. Voi olla että pullat jäävät syömättä tai jäätelö sulaa pöydälle.

Jollei ole valmis antamaan mitään ei pidä luulla jotain saavansakaan. Sama pätee ihmissuhteissa. Jos lähestyy asiaa yksisilmäisesti omalta kannaltaan ajattelematta toisen ihmisen tunteita tai toiveita voi asian unohtaa ennenkuin se alkoikaan.

Varmoja tapoja deletoida ihmissuhde:

- tuomita toisen ihmisen mielipide vääränä koska se eroaa omasta

- esittää oma mielipiteensä muita arvokkaampana koska pystyy perustelemaan sen hyvin

- väheksyä toisen ihmisen saavutuksia koska ne ovat väärältä alalta

- huolehtia omista eduistaan tyyliin: "en voi hakea sua lentokentältä koska silloin tulee Brasilia-Argentiina Copa Americana loppuottelu"

- vaatia toista tekemään työtä omaksi hyväksi tyyliin: "koska ostin sulle siideriä sun on tuotava mulle viskiä Skotlannin matkaltasi"

- koska tulit luokseni lauantaina etkä perjantaina kuten oli puhe lähdemme poikien kanssa ensi viikonlopuksi kalaan enkä siis tule kanssasi silakkamarkkinoille vaikka alunperin niin sovittiinkin

- unohtaa asioita tyyliin: "sori, unohdin että meidän piti tavata tänään töiden jälkeen Seurasaaressa ja lupasin pomolle jääväni ylitöihin"

- perustaa suhdetta "vankalle pohjalle" : "poikien kaljailloista en sitten luovu, niitä ei ole kuin kerran viikossa perjantaisin"

- tai kunnioittaa perinteitä: "jos et akka laita ruokaa viikonloppuisin voit unohtaa tyttöjen illat kerran kuussa"



Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?