<$BlogRSDURL$>

Sunday, September 12, 2004

Syyskuista toimintaa 

Syyskuu 11. päivä


Syyskuun 11 päivä tuli ja meni. Tänä vuonna rauhallisemmin kuin kolme vuotta sitten. Tietysti pientä rähinää Venäjällä jossa tsetseenit eivät suostu kuolemaan sukupuuttoon tuosta vain kuten vatjalaiset, liiviläiset ja muutamat muut suomalais-ugrilaiset kansat. Ja tottahan USA:n sotapresidentin täytyy pitää älämölöä lähi-idässä, maolaississien Nepalissa, palestiinalaisten ja israelilaisten jatkaa päättymätöntä sotaansa. Pohjois-koreassa räjäytettiin ydinpommi joka ei "virallisesti" ollutkaan ydinpommi. Sudanissakin rähistään mutta USA:ssa ei tapahdu mitään. Odotellaan vain George Bushin uudelleen valintaa ja tällä kertaaa hän saattaa saada jopa äänienemmistön toisin kuin viime kerralla.


USA:n PR-kampanja

Pääsikö Osama bin Laden tavoitteeseensa eli selvään jakoon länsimaihin sekä islamilaisiin maihin? Jos George Bushilta kysytään ei päässyt, amerikkalaisethan ovat kasvattaneet suosiotaan vapauttamalla irakilaiset julmasta diktaattoristaan Saddam Husseinista vaivojaan säästämättä. Päinvastoin jenkit ovat kiduttaneet vankejaan ahkerasti Abu Ghraibin vankilassa, Guantanamossa ja jossain Afganistanissa. Kyllä tällä panostuksella pitäisi olla arabimaailman suosiossa toisin kuin ranskalaisten jotka kieltävät käyttämästä huivia kouluissa.

Suomesta katsoen kyllä pientä hajuarakoa näyttäisi syntyneen länsi- ja arabimaailman välille.


Suomalaisten PR-kampanja

Onneksi islalmin uskoon kääntyneet suomalaisnaiset paikkaavat railoa onnistuneesti ja tietysti haluavat muslimimiehen ja paljon pieniä per... lapsia jotta suku jatkuisi. Julkisuudessa ei ole kerrottu ovatko käännynnäiset naiset päässeet islamin korkeimmalle asteelle eli naisten ympärileikkaukseen jossa etuoikeutetut naiset luopuvat vapaaehtoisesti klitoriksestaan, tuosta orgasmin välikappaleesta. Klitorishan saa naisen mustasukkaiseksi miehen ottaessa toisen ja kolmannen vaimonsa: olihan profeetta Muhammedillakin neljä vaimoa. Ilman seksuaalista nautintoa nainen sen sijaan voi olla tyytyväinen että mies pysyy ainakin muutaman yön pois häiritsemästä ja keittiössäkin on apuvoimia jolloin voi vetäytyä lepäämään vaikka huoneistosta poistuminen ilman miehen lupaa onkin kyseenalainen liike. Tosin nykyaikaiset arabimiehet voivat ainakin Saudi-Arabiassa erota vaimostaan lähettämällä tälle kolme kertaa tekstiviestin: "minä eroan". Luulisi naistenkin voivan liikkua vapaammin myös kodin ulkopuolella kun eroaminen onnistuu pidemmästäkin matkasta.


Kansankoti pysyy aina vaan

Anna Lindhin murhasta on kulunut vuosi ja väitettiin sen olleen myös kansankodin loppu. Vaan kyllä ruotsalaiset vastustavat euroa sitkeästi. Kyllä kansankoti pysyy. Ruotsalaisille Sony-Ericssonkin on yksinkertaisesti: Ericsson. Samoin amerikkalaiselle GM:lle kuuluva Saab on yhä ruotsalainen auto kuten Fordin omistama Volvokin (tosin Volvon raskaankaluston osasto on edelleen aidosti ruotsalainen). Ruotsalaiset ovat muutenkin realisteja. Varusmiesten määrää sopii pienentää koska ruotsalaiset pärjäävät pienelläkin armeijalla, kauan sitten Ruotsin armeija koostui pääasiassa suomalaisista joten kyse on jo perinteistä: nytkin suomalaiset ovat imperialistien ja Ruotsin välissä.
Comments:
Hei mitä sinä puhut naisen klitoriksen leikkaamisesta? Sitä ei pidä tehdä! Sillä neitsyet ovat taivaassa ja ovat ihan sitä varten että kerrankin todella mies saa rauhan!

Allah suo ja on Armelias! Joka puolella Jumala selitetään väärin!

Koraani sanoo teille on annettu toorat ja evankeliumit ja silti te ette usko! Näin se on! Raamatussa on myös itse Jeesus sanonut ihmisen pojan päivistä ettei uskoa maan päältä löydy. Tämä on kristittyjen osa!

Juutalaiset tappoivat oman Messiaansa eivätkä vieläkään tunnusta Jeesusta!

Tässä olen alkanut kallistua Allahin puoleen ja teenkin nykyään rukoukseni Jumalan Armeliaan Armahtajan Nimeen!

Tämä on dzinnien aikaa eli noidat jotka sylkevät solmuihin ja saavat varsinkin länsimaiset naiset lankevan syntiin! Mutta onneksi on vesi virtaavien purojen lähteillä....paratiisi! Vesi on näille dzinneille kauhistus! Kuiskaavat häviävät ja taistelu on nyt kovaa mutta jumalattomat häviävät kaikkialla!

Allah suo minulle rauha ja voitto jumalattomista ja johdata minut pois kansani luota joka minut on hylännyt! Paljon olen saanut ja melkein kaiken olen menettänyt jumalattomien takia! Mutta Väkevä on Armelias joka minuun luottaa enkä koskaan petä! Luja on usko ja vielä vuoret siirtyvät!

Jumalani Jumalani miksi minut hylkäsit!
Anna tie ja lopulta armo! Siunaa päiväni äläkä anna langeta vaan anna VOIMA voittaa itse paholainen aina Faaraon kirousta myöten! JUMALA OLEN PALVELIJASI! AMEN!
 
Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?