<$BlogRSDURL$>

Tuesday, September 14, 2004

Kesälomaflunssasta syyslomaflunssaan 

Flunssa. Ei taas! No, oikeastaan entinen 1.8. saatu pöpö ei ollut vielä parantunut mutta toivoin kyllä pääseväni eroon koko taudista enkä aloittavani kierrosta alusta uudelleen. Lomaakin on viikko vielä pitämättä. Siis kesälomaa ja nyt tämä. Vastustan.

Oikeastaan haluaisin käyttää veto-oikeuttani mutta se ei ilmeisesti koske flunssaa eikä paljon muutakaan. Ainakin siltä tuntuu. Virukset villiintyivät ja tällä kertaa panen hanttiin. Kunnolla. Tropit esiin: omenaviinietikka, belladonna, citrus-öljy, auringonhattu-uute, valkosipulipillerit, c-vitamiini, Finn-Rexin, mustaviinimarjamehu, salmiakki, villasukat, appelsiinit ja b-vitamiinit. Vogelin Lachesis D-8 puuttuu: sitä ei saa enää Suomesta. Vogelin Lachesis tipoilla meikäläisen kurkkukipu on aina lähtenyt mutta se oli silloin kun sitä vielä myytiin Suomessa vuosia sitten.

Väitetään että Alfred Vogelin perikunta lopetti suuren osan tuotesortimentista parantaakseen yrityksen kannattavuutta. Ainakin minusta homma tuntuu kahdesta huonosta vaihtoehdosta valitsemiselta: alansa johtava yritys konkurssiin tai alansa johtava yritys tuottamaan muuttamalla se tavalliseksi firmaksi muiden joukkoon. Luulisi tietysti pyrkimyksen korkeaan laatuun säilyneen mutta voiko siitäkään olla varma?


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?