<$BlogRSDURL$>

Friday, September 10, 2004

Flashback 

"Onpa täällä kylmä" sanoi nainen, "No niinpäs onkin" ,vastasi mies, "Ties vaikka tulisi hallayö". "No etkös saa sitä ikkunaa kiinni vaikka pyysin?", ärtyy nainen. "Mitä helkkaria?", haukottelee mies. "Olisit sanonut jos haluat ikkunan kiinni. Vai oliko sillä kylmällä jotain tekemistä asian kanssa?", taivastelee mies hämmästyneenä. "Kyllä sun tunneälysi on matalaa tasoa kun et selvää puhetta ymmärrä!" tiuskaisee nainen.

"Ymmärrän kyllä puhetta mutten mitään sanaleikkejä", toteaa mies vähän ärtyneenä. "Älä jätkä yritä, eilenkään et vienyt roskia vaikka sanoin että roskapussi on melkein täynnä", viisastelee nainen. "Hetkinen!" huolestuu mies, "jos tarvit jotain sano se äläkä arvuuttele".

"Jos edes kuulisit kun puhun sinulle mutta istut vaan nenä kirjassa", kuittaa nainen. "Mitä?" hämmästelee mies. "Mullahan oli se Star Wars kirja lopuillaan enkä tietysti malttanut jättää kesken kun oli jännät paikat. Ei siinä voi mitään kuulla." "Senkin putkiaivo!", kuittaa nainen, "kyllä normaalin ihmisen pitäisi pystyä tekemään vähintään kahta asiaa samaan aikaan!" "Voi olla mutta hommia on vaikea tehdä kunnolla jos hoitaa monta juttua kerralla", puolustautuu mies, "viimeksikin poltin letut pohjaan ja puuron kattilaan kun seurasin samalla jalkapallomatsia". "Ja vielä kehtaat tunnustaa että jalkapallomatsi pilasi ruokamme", tiuskaisee nainen. "Ajattele nyt, vapaapotku ihan maalivahdin alueen nurkalta, ei sellaista voi jättää väliin" valaisee mies.

"Voisit kyllä jättää ne matsit väliin jos niistä ei ole kuin häiriötä!" toteaa nainen tyynesti.

Kotirintamalta ei mitään uutta. Jatkamme lähetystä tulevaisuudessa kun deja-vu ilmiö palauttaa mieleen jotain vuosia sitten eletystä elämästä. Pakko muistella todella vanhoja juttuja kun oma naarastiikerini ei osaa edes nalkuttaa, luojan kiitos!
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?