<$BlogRSDURL$>

Wednesday, September 08, 2004

Autotekninen haaste 

Auton pysäköinti on riski siinä missä autolla ajokin. Ei vain huolimattomuuden takia vaan ahtaiden paikkojen takia. Pärkkele sentään!

Mikä siinä on ettei vielä vuonna 2004 ole keksitty idioottivarmaa auton pysäköintitapaa? Kadulla on usein ahdasta ja parkkitaloissa betoniseinät sekä betonitolpat vaanivat autoparkaa vaikka kuinka varovasti yrittäisi ajella. Miksei parkkiluolien seiniä voisi pinnoittaa jollain pehmeämmällä aineella tai ainakin pienempiä vaurioita aiheuttavalla pinnoitteella?

Nykyiset korin värisiksi maalatut puskurit suorastaan kirkuvat jokaisen pikkuhipaisun jäljiltä aivan väärän värisinä ja ämpärirumina. Fyi faan! Jos parkkitaloja ei voida tehdä yhtään käyttäjäystävällisemmiksi eikö autoja voitaisi? Kuka järjen jättiläinen keksi maalata puskurit korin värisiksi? Miksei puskureissa voisi edelleen olla turvallista, suojaavaa kumireunusta?

Nykyään kyllä valmistetaan äärimmäisen epäekologisia kaupunkimaastureita joiden tarkoitus on suojata omistajaansa kolarissa vammoilta ja aiheuttaa vastapuolelle mahdollisimman pahat vauriot. Mikä estää valmistamasta autoja jotka kestävät pysäköinnin rasitukset? Lisäksi kaupunkimaasturi on hyvä tapa näyttää naapurille, että meiltä kyllä löytyy rahaa millä mällätä. Tämän turhempaa autoa on vaikea keksiä. Toinen turhuus eli urheiluautot ovat sentään kauniita, niitä voi väittää maalauksiksi tai jalorotuisiksi kulkuvälineiksi mitä samaa ei ökytyyppisistä kaupunkimaastureista voi parhaalla tahdollakaan sanoa.

Kaupunkimaastureiden ainoat voittajat ovat autonvalmistajat jotka voivat nyhtää pienimunaisilta autonostajilta kunnon hintaa tuotteistaan joiden tärkeimmät ominaisuudet ovat epäkäytännöllisyys, epäekologisuus, suuri polttoaineenkulutus ja usein huomiota herättävä ulkonäkö. Tottakai valtio polttoaineveron saajana ja öljy-yhtiöt lisämyynnin muodossa saavat oman osuutensa. Tuntuu vaan imbesilliltä toiminnalta käytää kulkuvälinettä jonka perusarvo on epäekologisuus ja autotehtaan voiton maksimointi.

Suosittelen kaikille impotenteille kaupunkimaasturien ostajille vaihtoehtoista kaupunkimaasturia jolla potenssi paranee jo muutaman kuukauden päivittäisen käytön jälkeen.
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?