<$BlogRSDURL$>

Saturday, September 04, 2004

Ajokortittomat asiantuntijat 

Korkein oikeus on lakimiesten ajattelun vahva linnake jossa puolustetaan lakia ja oikeutta ihmisten oikeudentajua sekä ihmisiä vastaan. Pykälät ja niiden tiukat tulkinnat ovat voittaneet maalaisjärjen sekä vieneet oikeusturvan mennessään jo kauan sitten.

Ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsivä raiskaaja tekee lievemmän rikoksen kuin normaalisti laukeava koska tällöin raiskaus kestää vähemmän aikaa.

Pikkupojat on palautettava USA:n isälleen koska USA:ssa on päätetty niin. Ketä voisikaan kiinnostaa lasten oma tahto; hehän ovat vain lapsia.

Jos raiskaa kauniin hyvinpukeutuvan naisen saa lievemmän tuomion kuin raiskatessaan ruman naisen. Kuulostaa äkkiseltään kohtuulliselta, mutta rohkenen olla eri mieltä. Rikos on rikos oli raiskattu suohirviö tai miss Suomi. Kylä jämpti on näin. Tasa-arvoa upeille naisille olivat nämä selvin päin tai päissään!

Oikeusneuvosten olisi parempi vaatia humalassa tehdyille rikkeille kovempia rangaistuksia eikä tulkita uhrin humalatilaa "avoimien ovien" päiväksi. Humalatilahan on itseaiheutettu vastuunpakoilu eikä mikään syy rötöstelyyn. Nykyisin nämä kaksikorvaiset oikeustieteilijät puhuvat vain syvällisiä totuuksia niin hyvin kuin osaavat sen sijaan että kehittäisivät oikeudentajuaan mitä luulisi tarvivan päivittäisessä elämässä pykäliä enemmän.

Nykyään autojen varastaminen on laillista puuhaa jota perustellaan homman helppoudella. Samalla perusteellahan saisi varastaa lähikaupasta tarvitsemansa ruuat koska sekin kävisi helposti jos kaksikymmentäkin pitkäkyntistä asioisi kerralla tuskin yhtä enempää kiinni saataisiin.

Samoin suomalaisessa liikenteessä saa ryhmittyä risteyksissä miten huvittaa, ajella punaisia päin ja muutenkin mellastaa haluamallaan tavalla. Ainoa viranomaisia kiinnostava asia on ajonopeus. Jos ajokortittomat asiantuntijat hoitavat hommia tulokset voivat olla odottamattomia.

Harvoinpa huumeita käyttävät tai muuten vaan känniset ajokortittomat autovarkaat välittävät nopeusrajoituksista tai vilkun käytöstä. Vaikka kaikki suomalaiset sosiaalitantat heristäisivät sormeaan tien vieressä vauhti tuskin hiljenisi. Vai jarruttaisiko joku?

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?