<$BlogRSDURL$>

Friday, August 20, 2004

Tilastojen tarinoita


Matkailu avartaa muutakin kuin lompakkoa. Matkalla voi tutustua uusiin kulttuureihin ja kokea ennen kokemattomia asioita. Tämän ovat oppineet suomenkin miehet jotka uskovat ohuenkin kondomin estävän heitä kokemasta täysipainoisesti naisia olkootkin prostituoituja jotka myyvät itseään rahasta. Tähän viittaavat ainakin HIV-tilastot joiden mukaan Thaimaa on kotimaan jälkeen hyvänä kakkosena hankittujen tartuntojen alkuperämaana. Tässä taistossa pronssia nappaa vähän yllättäen Espanja. Väitän että HIV-tartunnan hakeminen Venäjältä tai Tallinnasta tulisi halvemmaksi, käsittääkseni naapurimaihin matkustaminen on kaukomatkailua edullisempaa. Hankittujen palvelujen hinnoista ja laadusta en tiedä; kenties se selittää Thaimaan ja Espanjan suosion.

Suomi on HIV:lle muutenkin mainio kasvualusta, täällähän tartunnan saaneen tulee varjella toisia itseltään. Ikäänkuin terveellä ei olisi mitään menettämistä. Jos haluaa välttää sukupuolitauteja joutuu käyttämään kondomia sanokoot Paavi ja katolinen kirkko mitä tahansa. Kyllähän vastuuntuntoiset ihmiset huolehtivat suojauksesta mutta mitä menettämistä jo sairastuneella on? MItä luulet prostituoidun tekevän jos kondomin unohtamisesta tarjotaan tuplahintaa? Tietävätkö prostituoidut ylipäänsä omasta terveydestään tai sairauksistaan?

Miksi sitten miehet tarjoavat extraa "paljaasta aktista"? Rohkea arvaus on ettei kumin kanssa seiso lainkaan. Näille "herrasmiehille" suosittelen vilpittömästi masturbaatiota, selibaattia tai vakituista ehdottoman uskollista parisuhdetta. Helppohan se on sanoa. Kundit joiden kulttuurissa kuuluu tyriä kännissä ja osoittaa miehuutensa urotöillä antavat piupaut ulkopuolisten "viisaille" neuvoille. Päinvastoin. Jos näitä uroksia neuvoisi meno saattaisi kiihtyä HIV-tartunnan toteamiseen asti. Eikä HIV anna erityisiä oireita joiden perusteella pitäisi kiirehtiä lääkäriin. Flunssaa, kurkkukipua ja löysää vatsaa esiintyy silloin tällöin muutenkin ja jollei oman virustilanteen testaaminen kiinnosta, seuraavat oireet saattavat tulla vasta todella pitkän ajan kuluttua.


Omavaraisena kaukomailla

Vaikka aikanaan hämmästyin suunnattomasti Thaimaassa aktiivisesti matkailevan eläkeläispariskunnan tavasta syödä suomalaisissa ravintoloissa suomalaisia ruokia ja juoda omaa suomalaista kahviaan tuohon seksihommaan voisi olla viisainta löytää kumppani kotimaasta ja ottaa matkaseuraksi jottei "siinä" puuhassa tarvisi turvautua ostopalveluihin. Jollei elämä paljoa pitene niin ainakin se tuntuu pidemmältä;)


Eikös vakiparisuhteen eroottisen liekin ylläpito ole haastavaa puuhaa?


Miehen logiikalla se vaatii jonkin verran asennoitumista: Naista täytyy ensin helliä ja hoivata ja vasta sitten vongata. Jos siis haluaa päästä tuloksiin. Yleensähän meikäläinen piristäisi itseään mieluusti pikku säpinöillä ja vasta sitten hellisi jos ei satu sammumaan samantien. Tämä näppärä miehinen menetelmä vaan tuntuu kelpaavan aika heikosti naisille; mistä johtuneekaan.



Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?