<$BlogRSDURL$>

Saturday, August 21, 2004

Puhdas Suomi-urheilu ! ?

Olympialaisten menestyksestä päätellen suomalaisurheilijat ovat puhtaita, eivät siis douppaa. Tai mistä sen tietää. Eivät tällä kertaa ole jääneet kiinni mikä on urheilumaineen kannalta hyvä uutinen. Olisihan noloa pudota alkuerissä ja vielä kaupan päälle saada epärehellisen leima kotiin tuomisiksi.


MIchael Machtava

Michael Phelpsille täytyy joka tapauksessa nostaa hattua. Harvasta urheilijasta saataisiin tehtyä edes itä-saksalaisella dopingohjelmalla ylivoimaista olympiavoittajaa. Mieleen tulee toive "reilusta pelistä" sillä kasvuhormonit sun muut tropit saattavat johtaa ennenaikaiseen hautaan tai ikävänpuoleiseen vanhuuteen. Suomessakin STT:n päätoimittaja ja toimittaja menettivät leipäpuunsa uutisoidessaan Suomen Hiihtoliiton dopingohjelmasta hatarin todistein. Olisi kiva nähdä Esko Ahon julkinen anteeksipyyntö tämän vaadittua suurta korvausta nimensä tahraamisesta kun nuo tahrat löytyivät muutamaa vuotta myöhemmin. Tuskinpa toimittajat saavat mainittavaa lohdutusta vaikka tuolloinen uutinen oli kuin viimeinen varoitus Hiihtoliitolle ennen sitä suurta käryä josta pelastui ainoastaan Kaisa Varis; tuo KooPee Kyrön valmennettava. Taisi Kaisa olla Kari-Pekan kumppani sanan laajemmassakin merkityksessä.


Suomalaiset, ryypätkääpä!

Onhan Suomella vielä urheilijoita mukana. Eikä olympialaisista kannata jäädä pois vain siksi ettei ole mahdollisuutta mitaleille. Jos suomalaista huippu-urheilijaa ei päästetä Ateenaan vaikka tämä ylittää lajinsa karsintarajat ja on paras suomalainen omalla alallaan on turha odottaa uusiakaan yrittäjiä. Jos nyt mitalit jäävät saamatta niin kokemusta on hankittu sitäkin enemmän. Ties vaikka edustajamme olisivat ylpistyneet jos joku mitalin olisi saanut. Kyllä suomalainen arvostaa hyvää syytä ryypätä murheeseen siinä missä voitonmaljojakin. Onhan hyvä että kehitysmaiden ihmiset joita professori Tatu Vanhanen pitää älyllisesti heikkoina saavat urheilutuloksillaan kohotettua itsetuntoaan. Toisaalta älykkäiden länsimaalaisten pitäisi osata kyllä kiertää dopingansat ja menestyä kolmannen maailman edustajia paremmin.


Marcus Saksan rallin nopein!

Kimin menestys näyttää innostavan myös kirkkainta rallitähteämme Marcus Grönholmia uusiin urotekoihin. Marcuksen keskeytys 10 sekunnin ajon jälkeen lienee jonkinlainen WRC-rallien ennätys. Onneksi olkoon Saksan rallin nopein (keskeyttäjä) ja kenties kaikkien aikojenkin nopein (keskeyttäjä)!!! Kyllä suomalaiset pystyvät ajamaan kovaa ja keskeyttämään alta aikayksikön. Seuraavan kerran Kimi voi lyödä korttinsa pöytään 29.8. Belgian Span radalla.

Kimi, yllätä meidät ja aja koko kisa!
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?