<$BlogRSDURL$>

Wednesday, July 14, 2004

Mikä meitä vaivaa?


Mikä vaivaa Marionia ja Timiä?

Nämä Balcon laboratorion koekaniinit ja viattomat uhrit ovat menettäneet huippuvireensä ja Ateenan olympialaiset taitavat jäädä molemmilta väliin.


Mikä kiusaa metsäyhtiöitä?

Metsäliitto, Stora Enso ja UMP-Kymmene ovat saamassa sakkoja muodostamastaan puunostokartellista. Mikäs siinä, mutta ainakin UPM on erottamassa johtajiaan jotka ovat toteuttaneet edustamansa yrityksen arvoja. Voiko tällaisiin työnantajiin luottaa jotka ensin vaativat epämääräisiä temppuja ja kiinni jäätyään syyttävät ohjeita noudattaneita johtajiaan?



Mikä vaivaa miehiä?

Turkulainen mies räjäytti pommin automatkalla Raisiossa ex-vaimonsa istuimen alla. Millainen logiikka saa ihmisen(?) toimimaan näin? Onko meidän miesten mielestä parasta keskittyä menneiden tonkimiseen ja entisten heilojen kiusaamiseen tyyliin: "jos en minä saa, ei saa kukaan muukaan"?

Ruma sana sentään! Kyllä on pikkusieluista ja lapsellista touhua. Tappaa ex-puoliso saatuaan tietää epämääräisistä tapahtumista tai lyödä nykyistä puolisoaan saadakseen miehelle kuuluvan(?) valta-aseman kotona?

Jos yksi jättää toinen ottaa, yleensä aktiivinen osapuoli on nainen. Mies joka ei kestä tulla jätetyksi pelkää naisen kenties paljastavan hänen impotenssinsa luonteen tai kokee pikkuista sieluaan loukatun jolloin tietysti nainen on syytä tappaa tai hakata henkihieveriin. Mitä lie vallan huipulla keikkunut Kari Häkämieskin ajatellut pahoinpidellessään naisystävänsä kännipäissään? Pitäisikö jatkossa tituleerata Häkämiestä väkivallan huipulla olevaksi poliitikoksi?

Erilaisuus on rikkautta, mutta liian erilainen ei saa olla. Venäjälläkin tunnetaan sanonta ettei mies rakasta vaimoaan jollei lyö häntä. Kuulostaa KGB-tyyliseltä suhteelta.

Suomessakin tiedemies intoutuu säälimään kaikkia jotka eivät aio lisääntyä. Tiede ja tieteen edustajat ovat yleensä objektiivisia ja näkevät elämän laajemmassa mittakaavassa. Tuollaisen subjektiivisen ja sallittakoon sanoa vähän pikkusieluisenkin kommentin jälkeen blogin nimi pitäisi muuttaa "pseudotiedemiehen blogiksi".


Lisääntyminen on sen verran vaativaa toimintaa ettei kannata korottaa itseään ennenkuin ne lapset ovat 18-vuotiaita tai mieluummin vanhempia. Siinä vaiheessa meikäläinen saattaa jo työntää koiranputkea koska nykyinen työelämä polttaa kynttilää molemmista päistä. Tosin lapsuuden ystäväni kuoli joskus 4-vuotiaana joten en kadehdi ketään isää tai äitiä koska kaivattu kullanmuru saattaa jättää Telluksen ennen vanhempiaan.

Muutenkin nyt 2000-luvulla lapsista on huolta koska ei tiedä vaikka omatkin pikku piltit joutuisivat tekemisiin katolisen kirkon kanssa.

Mikä siinäkin on että selibaatissa elävät miehet varmaan ajattelevat moninkertaisesti enemmän seksiä kuin suhteessa elävät lajitoverinsa? Mahtaako tuo selibaatti olla luonnotonta ja ihmisen viettien vastaista toimintaa? Tästäkö Paavali kirjoittaa 1 Tim. 4:1-4 ?
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?