<$BlogRSDURL$>

Thursday, July 22, 2004

Lomatunnelmia

Jätin autoni lomailemaan autokorjaamoon. PIeni säätö on aina paikallaan ja auttaa katsastuksessakin. Toivottavasti. Itsekin on rennompi olla lomalla kun ei tarvi autosta huolehtia: onko polttoainetta?, ovatko ovet lukossa?, onko parkkipaikkoja?, milloin pysäköintiaika loppuu?, kuka ajaa jos joku haluaa ottaa pari neuvoa antavaa?, aikooko tuo neropatti todella kääntyä kylmästi eteeni?, vieläkö vihreä palaa? ja ties mitä suorastaan stressaavaa.

Hyvästeltyäni kulkineeni hyppäsin Tallinnan autobussikoondikseen ja löin kuskille 15 EEK kouraan. Pienen harjoittelun jälkeen rei'ityskin sujui ja alko-expressistä löytyi edullista juotavaa, tosin Kännu Kukk piti etsiä Citymarketista saakka.

Tässä on vähän niinkuin loman tarpeessa ja loman jälkeen jo kaipaakin päästä töihinsä lepäämään. Huh hellettä!


Suomalaisia ei lahjota näköjään tarpeeksi

Ei taida muuten Silja Line maksaa virkamiehille tippiä koska rajavartiomiehet hidastelivat 22.7.2004 aamulla tahallaan passintarkastuksessa niin että ajoissa paikalla olleet pääsivät reilusti myöhässä SeaCatille ja lähtö myöhästyi 20 minuuttia. Nyt kun passintarkastus pelaa Tallinnassa ja pikavisiititkin ovat laiillistettuja jonkun pitää kyykyttää kuluttajaa (=me veronmaksajat). Ainoa perustelu hidasteluun oli ettei Viro ole Schengenin sopimuksessa ja passin tarkastus on hidasta hommaa (kysyin tietysti mikä maksaa).
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?