<$BlogRSDURL$>

Monday, June 14, 2004

Vierelläsi elävä rakkaus on aina suurin. Vaikka se näkee huonot päiväsi ja epäonnistumisesi, kiukuttelusi sekä erehdyksesi se katsoo lempeästi silmiin. Halaa ja tulee lähelle, raaputtaa selkää sekä suunnittelee seuraavaa lomareissua, yhteistä lomareissua.

Ja niin alkaa taas päivä paistaa vihaiseen mieheen joka huomaa tärkeimpien asioiden olevan usein liian lähellä jotta niitä voisi huomata. Oikeastaan olen syönyt kuukausitolkulla pelkkiä herkullisia ruokia ja huuhtonut niitä eteenpäin hyvällä viinillä. Kukaan ei ole kysynyt milloin aion siivota tietokoneroinaa pois jaloista eikä ihmetellyt tarviiko talvitakkia säilyttää eteisen naulakossa.

Kyllä elämä jaksaa hymyillä. Kesäkin on tulollaan. Lähellä muttei vielä täysin täällä. Ainakin ne päivänpaisteiset hellepäivät ovat vielä matkalla. Jossain edessäpäin ja jotain kivaa on mukava odotella. Kesälomakin on vielä edessäpäin. Tuloillaan muttei ala vielä.

Ties vaikka kesälomalla voisi ajaa viinarallia. Siihenhän ei tarvi edes kilpailulisenssiä. Riittää että viina on pulloissa eikä päässä kun ajaa. Autoa täytyy vähän sääliä ettei katsastusinssi vaadi iskareita uusittavaksi viinalastin takia. Siinä sitä tulisi viinalle hintaa.

Jos ajaa viinarallia omalla autolla on syytä muistaa lähteä reissuun tyhjällä tankilla ja palata täydellä ettei mikään saavutetuista eduista jäisi lunastamatta. Aina siihen Tallinnan reissuun päivä hupenee vaikkei laki velvoittaisikaan (=entinen 20 tunnin sääntö) joten miksi jättää homma puolitiehen?

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty eikä suunnitteluun käytetty aika mene hukkaan, ei ainakaan jos turvautuu tarvittaessa neuvoa antaviin.
Comments:
Olipa mieltä elähdyttävää lukea välillä tällaistakin kirjoitusta naispuolisesta pariskosta, kun sellaisiahan me olemme, mukavia ja ymmärtäväisiä pumpsuloita. Vaan niin harva muistaa tuon puolen nostaa framille. Kiitos sinulle siitä. /mea.
 
Pitäisi käväistä optikolla kun en huomannut kommenttia aiemmin. Ainahan näihin kirjoituksiin on jokin syy ja tällä kertaa yritin vähän aikaa nähdä metsää puilta mitä harvoin tapahtuu. Ja onneksi olkoon! Olet ensimmäinen kommenttiosastolla vieraillut! t. Kari
 
Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?