<$BlogRSDURL$>

Sunday, June 27, 2004

Turkki tulee vai tuleeko sittenkään?

USA:n presidentti jonka nimeä ei kohta kannata lausua ääneen saatikka kirjoittaa näkyville koska se muuttuu aina vain pahemmaksi kirosanaksi opasti EU:ta ottamaan Turkin jäseneksi. Mies(?) joka ei tiedä mitä valtioita kuuluu Eurooppaan saatikka sitten ymmärtäisi jotain EU:n toiminnasta antaa neuvoja muille maille annettuaan vakuuttavan näytön omasta osaamisestaan Irakissa. Kiitos mutta ei kiitos. Ottakaa Turkki ensin USA:n osavaltioksi, lukutaidon ja kuolemantuomioiden osalta näin olisi parempi. USA:n lukutaitoprosentti kasvaisi ja kuolemantuomiot suhteessa väkilukuun vähenisivät.

Pelastakaa Polylepis!

Parempi olisi George paran unohtaa valtiot joiden nimissä on monta vaikeaa kirjainta ja mieluummin vaikka auttaa Andien Polylepis-metsien pelastamisessa. Projekti kaipaisi nimekästä tukijaa ja tässä yhteydessä rahalla voisi tehdä paljon hyvää ja säästää ihmishenkiä sekä luontoa toisin kuin USA:n presidentit yleensä ovat tehneet.

Italialainen menetelmä

Italian jalkapallon menestys riippuu näköjään enemmän ruotsalaisten ja tanskalaisten pelaamisista kuin Italian oman maajoukkueen tekemisistä. Näin ainakin ajattevat useat pelaajat ja se näkyi kentälläkin. Palataan asiaan 2006.




Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?