<$BlogRSDURL$>

Tuesday, June 29, 2004

Scissorhood

Kiitos virkistävästä musiikista Scissor Sisters! Olette tehneet Pink Floydin Comfortably Numb-ista version jota ei tunnistaisi sen isä tai äitikään! Onneksi osaan tuon biisin sanat ulkoa joten en vaihtanutkaan pois YLE-X kanavalta vaan jäin kuuntelemaan kuka nyt raiskaa perusarvoja.

Tuntuu hyvältä ajatella jonkun muunkin pitävän Pink Floydin musiikista niin paljon että vaivautuu tekemään biisistä oman versionsa, coverin kuten suuressa maailmassa sanotaan. Ensimmäisen Comfortably Numb coverin kuulin Kingston Wallin esittämänä omana klubi-iltanaan Tavastialla. Sitäkin versiota piti kuunnella hetkinen ennenkuin huomasin tuntevani kappaleen.

Tottakai Scissor Sistersin persoonallinen versio saa meikäläisen kaipaamaan kovasti The Wallin kuulaita musiikkimaisemia mutta on mukava kuulla miltä jokin tuttu biisi voisi kuulostaa täysin uudella tavalla ja tyylillä tehtynä. Omasta puolestani etsin mieluummin vaihtelua "Is There Anybody Out" levyltä (=keikoilla tallennettu The Wall) kuin Scissorhoodista mutta haluan antaa SS:lle täyden tunnustuksen yrityksestä, esitys on todella persoonallinen.

Scissor Sisters sai Bearyarinkin aktivoitumaan oikein kunnolla. Kieltäydyn omasta puolestani ottamasta hernettä nenään yhdestä cover-biisistä, ennemminkin oma versio on kunnianosoitus ja tapa myöntää ettemme edelleenkään osaa panna tätä paremmaksi. Ainahan joku epäilevä ihminen voisi kuvitella että versioimalla megabändin musiikkia saa mukavasti huomiota omallekin uralleen, toisaalta jo pelkästään SS:n nettisivujen kuvat ansaitsevat kiitokset. Ainakin Comfortably Numbin graafinen esitys tekee kunniaa esikuvalleen ja on mielestäni upea, taiteellinen ja kaunis.


Nörtteillääs vähä

Tänään oli kiva käydä Applen sivuilla ja muistella kommentteja 21" ruudun ostosta: "giganttinen, liian suuri, älytön" ja ladata omat lyömättömät perustelut pöytään: "koska se oli siinä". Nimittäin Cupertinosta kajahtaa ja vaatimattomasti 30:n tuuman ruudun voimalla. Vanhassa vara parempi ja missä se kissakin vahtisi ikkunasta lintuja sun muita hyönteisiä jollei juuri mukavan lämpimän kuvaputken päällä makoilemalla.



Pikkuhiljaa toiveet lomarahoista lisääntyvät sitä mukaa kuin lomakin lähenee, mihin sitä joutuu niiden rahojen kanssa, molempien. Vai oisko useampia tulossa. Sinänsä sama paljonko rahaa tulee, sillä on uskomaton taipumus kadota jonnekin mustaan aukkoon josta en saa taiotuksi sitä (siis rahaa) takaisin vaikka kuinka yrittäisin. Taatana!

Jos vastoin odotuksia jollekin sattuisi jäämään ylimääräistä rahaa suosittelen lämpimästi auton ostoa, se helpottaa tuon tyyppisiä paineita.




Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?