<$BlogRSDURL$>

Monday, June 14, 2004

Niinhän se on. Jalkapallo on maailman tylsimpiä pelejä mutten voinut vastustaa Englanti - Ranska matsin seuraamista ja ihme tapahtui! Matsia oli pelattu toista tuntia kun nopea englantilaishyökkääjä hankki 1-0 tilanteessa rankkarin teenjuojille. Siinä vaiheessa matsi näytti selvältä: 2-0 ja pubeissa juodaan voitonmaljoja.

Toisin kävi. Fabian Barthez torjui Posh Spicen ukon vedon ja tuuli kääntyi. Varsinainen peliaika oli jo päättynyt kun englantilaispuolustaja rikkoi ranskalaishyökkääjää. Zinedine Zidane pääsi kokeilemaan löytyisikö muurista pallon mentävä aukko ja tilanne tasan 1-1. Briteille tasatuloskin olisi ollut odotettua parempi mutta maalivahti David James päätti toisin. Thierry Henry pääsi puolustajan virheen takia yksin läpi ja James hyökkäsi kimppuun punaisen kortin arvoisesti estääkseen maalin synnyn. Ranskan Zidane rankaisi pilkulta ja peli päättyi 2-1 Ranskalle. Onneksi olkoon vaan, Englanti. 90 minuuttia ottelun hallintaa ei riitä, jatkoaikakin lasketaan lopputulokseen mukaan.

Tästä tuleekin mieleen eurovaaleissa hyvin menestyneet vihreät jotka nyt vajosivat RKP:n tasolle ja yhteen paikkaan. Toisaalta Rosa saa jatkaa kansanedustajana mutta taisivat äänestäjät antaa pienen vihjeen pitävänsä jatkossakin alkoholia ruohoa parempana puudutusaineena.

Yleensäkin on mielenkiintoista kuinka helppo vaivalla rakennettu luottamus on menettää. Jalkapallossa 94 minuutin peliajasta tyritty 4 minuuttia vie varman voiton, europarlamentissa loistaneet vihreät kompastuvat mättääseen (ruohomättääseen) ja Horst Nussbaum menetti tilaukseni ladattuaan oman pahan olonsa ja puutteessa olemisensa Kotiteollisuuden
niskaan. Luontevaa ja normaalia teini-ikäiselle jolta alkavat ideat loppua; lukijana vaan en ilahtunut kirjoitusvirheistä sekä ihmisen olemuksen angstisesta arvostelusta jotka edustivat huumoria.

Tottahan sitä itsekin voi sortua tyhmyyksiin mutta sitä varten on kommenttiosasto ja sähköposti.