<$BlogRSDURL$>

Friday, June 11, 2004

Kylläpäs väsyttää

Autolle pitää suunnitella remonttia, A4-printteri teki lakon ja taas A3-printteri vaati mustetta ja vapaa viikonloppu velvoittaa vaeltamaan luonnon helmaan ja töissäkin pitäisi olla ajoissa. Kyllä elämä on kovaa mutta ilman kovaa ei olisi elämää;) Autolle ja kovalle on yhteistä se, että molemmat vaativat voitelua toimiakseen. Mitä tuokin nyt tarkoitti?

Luojan kiitos keksin selvittää remontin tekemistä Tallinnassa ja mikäs tässä on blogia päivittäessä kun välillä parantaa kurkkuaan Liivimaa Palsamilla, nami ja 45 volttia. Nin ja se auto. Ties vaikka Tallinnassa selviäisi vähemmällä rahalla. Ainakin se on tarkoitus. Ja moottorin viritys on onnistunut jos teho vähenee alle kymmenen prosenttia. Tämän viisauden tuntee kyllä koko McLaren-Mercedes-tiimi.

Ajatus valuu vapaammin vasta nukkumaanmenoajan jälkeen. Jännää. Tulkaa kaikki heti tänne äkkiä täällä ei leivota.
Eikä paljon ajatellakaan. Enää. Linux. Niin juuri. Linux. En tarkoita Torvaldsia vaan sitä käyttöjärjestelmää. Jos saan joskus tällä vuosituhannella Linux-palvelimen pystyyn vanhalla (I mean it man) macillä julkaisen blogissani myös kuvia.
Kuvia koiranpaskasta ja kukista, auringonlaskuista ja puista, kärpäsistä ja sen sellaisista. Sekalaisista kohteista.


Ja hurraa! Printterit toimivat. Muutamalla kympillä mustetta ja molemmat rutisevat rutisematta. Kyllä helpotti. Auton katsastuskin on jossain tulevaisuudessa, kaukana. Turha surra kun ei ole rahaakaan surra mokomaa. Sitäpaitsi katsastus on aina yhtä ihmeellinen ja arvaamaton tapahtuma. Jos autoliike katsastaa auton siinä pitää olla vikaa jos se ei mene läpi. Meikäläisen yrittäessä samaa inssin huono päivä riittää. Toisaalta entisen autoni viimeinen katsastus päättyi rohkaiseviin sanoihin: "lisää kilometrejä vaan!" Ja ajettiinhan niitä. Joku kolmetuhatta. Ennen vaihtoa. Nimittäin sen auton vaihtoa.

Ja taas tein hyvät autokaupat. Vaihdoin katsastetun autoni katsastamattomaan joka ei mennyt läpi katsastuksesta.
Onneksi liike laittoi kärryn kuntoon. Tai lähes asialliseksi. Sain ajaa laillisesti huoltoon jossa loput viat fiksattiin. Terveisiä vaan Auto A:lle!

Ja nyt tämän kiltin lapsen pitää ajatella muita asioita kuin nettiä, blogia ja tietokonetta. Huomisen aamun pitää nyt ruveta kiinnostamaan. Yhä enemmän ja enemmän.

Mutta ei tämä kielikurssi ole mitään ilman paria sanaa.

Suomi Viro
nakit viinerid
leivonnainen saiake
renki sulane
haukka kulli


Ja meie peame eestikeele ôppimist jatkama. Tere tulemast koos meiega vôôrkeele saladuste kôrvale!

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?