<$BlogRSDURL$>

Tuesday, June 01, 2004

Bushin hallinnon perustuksia

Pakollinen päätön hyökkäily sinne tänne on demokratian puolustajalle, oikeuden miekkamiehelle ja valkoiselle isällemme
George W Bushille luonnollinen toimintamalli saatuaan kampanjaansa USA:n asetehtailta huomattavaa tukea. Mitäs siinä muuta voi, amerikkalaisten veronmaksajien rahoja on hyvä siirtää sponsorien taskuun jotta rahahanat tulvivat seuraavissakin pressan vaaleissa oikeaan suuntaan. Sattuihan pari pilvenpiirtäjää New Yorkissa romahtamaan arveluttavissa olosuhteissa mutta se oli lähinnä mediavoitto Osama bin Ladenille, ei mikään amerikkalaisen unelman kuolinisku.

Samoin Haliburton-yhtiön mies varapresidentti Dick Cheneykin on hoitanut leiviskäänsä perillistensä iloksi, itsehän äijä saattaa kuukahtaa hetkenä minä hyvänsä. Yllättäen Haliburton sai leijonanosan Irak-sopimuksista eikä kukaan saata edes hurjimmassa mielikuvituksessaan epäillä Cheneytä asioiden junailusta. No doubt kuten englanniksi sanotaan.

Löysin muuten netistä mielenkiintoisen tietotoimiston. En ole syventynyt heidän uutisiinsa mutta ainakin toiminta-ajatus vaikuttaa kiinnostavalta. Lukekoon itse, ken haluaa, tästä löytyy toiminta-ajatus.

Taidanpa tutkia asiaa lisää jahka jaksan ja ehdin. Mediataistelu lienee luultua todellisempaa.

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?