<$BlogRSDURL$>

Sunday, May 02, 2004

Vappu Viro Vapaus

Eu on sitten suuri liittovaltio vai olisiko sittenkin valtioliitto tai taistelutanner. Blair haluaisi EU:n sotaan Irakissa USA:n rinnalle ja Puola haluaisi lisää maataloustukia. Iisalmikin on vasta kolmanneksi itäisin osa EU:ta Ranskan Reunionin ja Kyproksen itäniemen jälkeen. Kaikkea ei pidä kertoa turisteille.


Tärkeintä ei ole voitto

vaan murskavoitto. Hyvä ettei Tanskaa vastaan tyritty. Muutenkin parempi matsi kuin härskiä Ukrainaa vastaan jota erotuomaritkin vielä suojelevat jäähyiltä. Jos Ukrainalla olisi samat säännöt kuin muilla puoli joukkuetta istuisi kaikki pelit jäähyllä.

Omaa pelihimoa voi tyydyttää vaikka täällä: hamppupeli


Kiitos USA! Saimme sitten jännitystä Venäjä-peliinkin. Huonokin joukkue venyy ihmeisiin pelatessaan veitsi kurkulla. Toivotaan että tiimimme summaa itsensä kokoon ja pelaa omaa hyvää peliään.


Vappu tuli ja meni. Kuohuviinistä päätellen ainakin. Hyvä että jokin erottaa viikonvaihteet toisistaan. Kesälomaakin voisi pitää. Viikko virkistäisikin mukavasti. Toisaalta kesälomalla olisi kiva olla rahaa hurvitteluun ettei tarvisi ajatella filosofien tavoin:mietelause

Suuret asiat ovat yksinkertaisia, ainakin niin väitetään.

Tulkoon kesä ja kärpäset, yöpakkaset voisivat vähitellen loppua. Enimmät talven koiranpaskatkin ovat sulautuneet mukavasti maisemaan.


Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?